Надія nhutei

Maybelline New York Express Brow Shaping Pencil

Maybelline New York Express Brow Shaping Pencil

Я звикла користуватися відтінковим гелем для брів, бо з ним не треба заморочуватися над симетричністю несиметричних брів. Але ефекту натуральних брів від нього годі й чекати. А я люблю натуральні брови, особливо, після видалення перманенту, що почервонів.

Перевірила склад олівців (під штрих-кодом і на сайті збігається) і він хороший, як для мас маркету: багато натуральних масел. Для порівняння, у складі професійного олівця Artdeco за 149-170грн. є парабени і нема натур. масел, а от в олівці LN Pro за 42грн. цілком гарний склад, хоча за кількістю масел він поступається мейбелін.

У бокс мені поклали два відтінки, ціна на момент огляду: 04 Medium Brown 116грн., 06 Black Brown 132грн..

  1. "Олівець з пігментами, що легко тушуються." Відтінок 06 м'якший, але рідною щіточкою витирається, а не тушується. Олівець 04 твердіший, складніше наноситься і важче розтушовується. Я не люблю чітко окреслені брови, тому мені більше сподобалась консистенція темнішого олівчика.
  2. "Натуральні брови за 2 кроки." Колір 04 збігається з кольором моїх брів, хоча я думала, що він може бути засвітлим або рудуватим. Дійсно, можна швидко оформити брови леким натиском на олівець, трохи розтушувати, і натуральна тінь готова. У пори 04 не запав.
  3. З 06 відтінком орієнтувалася на властивість "Швидке та зручне нанесення." у куточках очей. Там він ліг нерівномірно, тому його дебют у ролі олівця для очей провалився. Шкода, що для моїх брів він затемний.
  4. "Тримається протягом дня." Спочатку змила свотчі з руки, приблизно за годину після їх нанесення. Вода не змиває, а вода + звичайне мило впоралися без проблем. Я домалювала свої брови о 12:00 і нічим не фіксувала. О 23:00 змила міцеляркою, пігмент був на ватному дискові. У пори так і не провалився, тож зовнішнім виглядом і стійкістю я задоволена.

На відео перевіряла з якою силою треба натиснути на олівці, щоб ті розкришилися або зламалися. Олівці не крихкі, трошки покришились, коли дуже сильно тиснула. Зламати об руку не вдалось, але 06 зламався після заточки звичайною канцелярською точилкою (для 04 використала професійну, у мене така для олівців для губ).

Щіточки на ковпачках лекго миються, хоча мені вони здалися не дуже зручними у користуванні. Ковпачки туди-сюди тягала, закриваються нормально.

Плюси: склад; збіг відтінка 04 з моїми бровами, легко тушуються.

Мінуси: відтінок 04 твердий; незручна щіточка; треба мати спец.точилку, щоб не ламався; якщо прогадати з відтінком, то використовувати для очей не вийде.

Моя оцінка за відповідність ціни якості 4 з 5, а за натуральність моїх брів - всі 5 балів.