Надія nhutei

Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black

Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black

Ціна на момент огляду 244грн. з доставкою зі складу в Україні.

Склад, зазаначений на мейкапі, відрізняється від складу на офіційному сайті мейбелін в Україні, але збіг в одному точно є: екстракт бамбуку, який так рекламують, знаходиться аж у кінці довгого списку інгрідієнтів. На жаль, на тюбику не було інформації про склад, лише наліпка "склад дивитись під штрих-кодом на упаковці". Тому орієнтуюсь на опис на офіційному сайті.

Досліджувати конкурентів важко, бо ринок захопили туші сестринських компаній з L'Oréal Group, які мають +- однаковий склад, але різні щіточки і ціни. Втім, схожий склад має туш від Eveline (83грн., два парабени), Bourjois (224грн., п'ять парабенів) і, навіть, Dior (1584грн., але без парабенів).

Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black

До речі, це моя перша туш із силіконовою щіточкою, до цього обирала звичайні.

  1. "Створення сенсаційного об'єму і безмежно довгих вій." Погоджуюсь з властивістю подовжувати вії, але не надавати об'єм. Консистенція туші рідкувата, тому комочки не утворюються, але і вії трошки злиплись. Але я не знаю чи існує в світі туш, яка розділяє кожну вію.
  2. "Космічно-чорні пігменти." Однозначно, колір насичений чорний. Мені він все ж більше вечірній, але якщо не наносити тіні, то я сприймаю цей колір для денного макіяжу.
  3. "Гнучка силіконова щіточка." Щіточка доволі гнучка і набирає засобу достатньо, але без перебільшення. Щетинки дрібні, зручно профарбовувати куточки очей.
  4. "Результат на цілий день." Туш без фіксації протрималась 11 годин, не осипалась. В принципі, вона застигає вже за кілька хвилин після нанесення. Якщо терти очі руками, то туш розмазується. Змивається без надзусиль міцеляркою. В кінці дня мої умивалки впоралися без проблем.

Плюси: ціна; насичений пігмент; зручна щіточка; стійкість; легко змивається; стильне пакування; подовжує вії.

Мінуси: поки нова присутній спиртовий запах, об'ємні вії не вийшли.

Моя оцінка 5 з 5. Очікування виправдані.