Maybelline New York Lash Sensational Sky High Cosmic Black
Скільки себе пам'ятаю, туші від Мейбелін мені завжди подобались більше за елітні.
Ціна на момент огляду 244грн. з доставкою зі складу в Україні.
Склад, зазаначений на мейкапі, відрізняється від складу на офіційному сайті мейбелін в Україні, але збіг в одному точно є: екстракт бамбуку, який так рекламують, знаходиться аж у кінці довгого списку інгрідієнтів. На жаль, на тюбику не було інформації про склад, лише наліпка "склад дивитись під штрих-кодом на упаковці". Тому орієнтуюсь на опис на офіційному сайті.
Досліджувати конкурентів важко, бо ринок захопили туші сестринських компаній з L'Oréal Group, які мають +- однаковий склад, але різні щіточки і ціни. Втім, схожий склад має туш від Eveline (83грн., два парабени), Bourjois (224грн., п'ять парабенів) і, навіть, Dior (1584грн., але без парабенів).
Тестування властивостей і висновки.
До речі, це моя перша туш із силіконовою щіточкою, до цього обирала звичайні.
- "Створення сенсаційного об'єму і безмежно довгих вій." Погоджуюсь з властивістю подовжувати вії, але не надавати об'єм. Консистенція туші рідкувата, тому комочки не утворюються, але і вії трошки злиплись. Але я не знаю чи існує в світі туш, яка розділяє кожну вію.
- "Космічно-чорні пігменти." Однозначно, колір насичений чорний. Мені він все ж більше вечірній, але якщо не наносити тіні, то я сприймаю цей колір для денного макіяжу.
- "Гнучка силіконова щіточка." Щіточка доволі гнучка і набирає засобу достатньо, але без перебільшення. Щетинки дрібні, зручно профарбовувати куточки очей.
- "Результат на цілий день." Туш без фіксації протрималась 11 годин, не осипалась. В принципі, вона застигає вже за кілька хвилин після нанесення. Якщо терти очі руками, то туш розмазується. Змивається без надзусиль міцеляркою. В кінці дня мої умивалки впоралися без проблем.
Плюси: ціна; насичений пігмент; зручна щіточка; стійкість; легко змивається; стильне пакування; подовжує вії.
Мінуси: поки нова присутній спиртовий запах, об'ємні вії не вийшли.
Моя оцінка 5 з 5. Очікування виправдані.
Коментарі (0)