Надія nhutei

Laboratoire Professionnel Care Lip Gloss, 102

Laboratoire Professionnel Care Lip Gloss, 102

Ціна відтінку 102 на момент огляду 189грн.. Опис складу присутній на сайті українською і на пакуванні теж, хоча його можна ледве прочитати. Переклала склад продукту: (блискучі протеїни, це шо таке?) Methyl Nicotinate, Glycerin, Beeswax, Tocopherol (вітамін Е), Tocotrienols, Polyethylene, знову вітамін Е.

Склад цілком пристойний, що і повинно бути у засобах, які класифіковані як професійні. Поліетелен у кінці списку, як мікропластик, може відвернути від продукту еко-дівчат.

Laboratoire Professionnel Care Lip Gloss, 102
  1. "Дуже приємне нанесення. Незабутній смак Ваших губ." Маю пухкі губи схильні до шелушіння, які перед нанесенням блиску зволожила кремом, але не використовувала праймер. Блиск пігментований, але не супер-щільний. Якщо детально вдивлятися, то видно, що пігмент трохи запливає у нерівності губ. Тому я надаю перевагу контролю нанесення і розподіленню за допомогою пензлика для губ, бо рідний аплікатор набирає забагато. Але наносити блиск і аплікатором приємно, форма мені підійшла. Я балділа від цього натурального кольору. Запах приємний і легкий, смак абсолютно відсутній, консистенція травневого меду, липкість невисока.
  2. "Може використовуватись як доповнення до помади або олівця." У мене немає відповідної помади для тесту, але на декілька тонів темніший олівчик розкрив відтінок 102 і надав форму губкам. Все ж, блиск сам по собі не такий цікавий.
  3. "Зволожуючий блиск, який миттєво збільшує об'єм." Коли я робила макіяж, відчуття печіння настало не одразу, а за декілька хвилин і було присутнє ще хвилин 15 після нанесення. Збільшення об'єму я не помітила. Після декількох годин все ще зберігалось приємне відчуття зволоження, але блиск трошки зменшився, а шершавість губ стала помітнішою (але не настільки, щоб бігти і оновлювати шар).

Я повечеряла супом і блиском. В характеристиках не заявлено, що засіб стійкий, тож цей тест він і не мав пройти. Однак, якась кількість пігменту залишилась на губах, і з нею легко впоралась міцелярка.

Єдина прикрість, що у мене коли-небудь траплялась із засобами для губ, - це розкришена шийка скляного тюбика через багаторазові падіння. Я впускала цей блиск тричі під різними кутами, то тюбик витримав, шийка ціла, аплікатор також міцно тримається. Беззаперечна перевага чистої ніжки аплікатора не одразу помітна, але це означає, що блиск не буде протікати, якщо поспіхом закрутити недостатньо щільно. У мене таке теж траплялося.

Плюси: ціна; нюд 102; зволоження; пластиковий тюбик; наклейки на тюбику не залишають липких слідів після їх видалення.

Мінуси: печіння, яке нічого не дає.

Моя оцінка ціна-якість 5 з 5.