Частинка моєї СПА-рутини : Fresh Juice Body Butter Chocolate & Marzipan With Shea Butter
Про цей батер - складались легенди у мого оточення. Коли я чула розповіді про нереально смачний аромат, мої очі палали, а розум говорив "ТОБІ НЕ ТРЕБА". Але серце перемогло і ось він у мене
Як я неодноразово говорила - в мене нормальний тип шкіри і вона не потребує зволоження такими засобами. Але я дуже обожнюю все таке пахуче. Правда, я трохи балувана - після лосьонів від VS, я не могла знайти те що мені до смаку. Все здавалось дуже рідким та без особливого запаху.
І ось подруга розповіла, що в неї був засіб з ароматом шоколаду. Я не могла його не купити. Спершу, я випадково взяла скраб(який , доречі, мені сподобався) і довго довго шукала саме батер.
Про аромат та текстуру
На відмінно від скрабу, аромат у цього засобу не схож на шоколадний торт. Він більше нагадує запах Марципану. Авжеж, я думала що запах буде ідентичним скрабу, але не сказати що цей мені не подобається. Він доволі насичений, але приємний і солодкий аромат не душить. Чути його на відстані метру десь пів години, годину. Аромат же на шкірі тримається десь 18-20 годин. Як на мене - це гарний результат.
Що до текстури : мені подобається. Вона густа, але тає на теплій шкірі, від чого, продукту треба не багато. Відчуття липкості нема, шкіра гладенька немов якийсь шовк.
Чи куплю цей товар знов ? Так, але спершу спробую і інші аромати (доречі вже є один і від нього я теж у захваті).
Цей засіб дуже бюджетний і я дуже рада що знайшла його, бо він став гарною заміною мого улюбленого лосьону.
Коментарі (0)