Як розпізнати оригінал Dior Homme Sport? Багато фото всередині 😉
«Він приносить сакральний дух, який поєднується з насиченими нотами дерева і амбри, що становлять підпис Dior Homme»
Перша версія цього аромату була випущена в далекому 2008 році як більш свіжа інтерпретація оригінального Dior Homme. Простіше говор ячи, це - фланкер класичної версії, який її перевершив. Парфум розроблявся для молодих і активних чоловіків. Він був одночасно і свіжим, і досить терпким, що раніше не було властиве для композицій французького модного дому.
У 2012 році аромат переформорулювали, зробивши його більш пудровим і елегантнішим, а в 2017 році в ньому з’явилися нові фруктові, «вибухові» акорди.
Багато прихильників «ганяються» за старою версією. У мого чоловіка були всі, бо це його най-най 🤷♀️ улюблений аромат. Як на мене - вони однакові.
У 2022 році Новий Dior Homme Sport знов зробив ребрендинг аромату і додав йому свіжості та чуттєвості.
Цієї версії ще не було, на фото представлені флакони 3-річної давності, тобто, фланкери 2017 року. От про них і поговоримо 😉
А, до речі, Dior стверджує, що Homme Sport - союз сяючих цитрусових і пряних нот з чуттєвими акордами дерева та амбри, що має «силу боксерського аперкоту». Чомусь саме з боксом у мене абсолютно не виникає асоціацій. Ніяких. І близько. Старший син займався боксом, то я прекрасно розумію, чим пахне чоловік на рингу 😂😂😂
Піраміда, на перший погляд, проста. Що я відчуваю при розпиленні?
Композиція на старті відкривається лимонною свіжістю змішаною з якимось прянощами на якійсь ніжній деревній базі. А ще ледве відчутним шлейфом відчуваються лаванда і розмарин. Ну от вміє Франсуа Демаші зробити все просто, напхати не так багато інгредієнтів у флакон і завоювати мільйони прихильників по всьому світу, які ладні за той флакон без білизни лишитися. 😂
Шлейф потужний та шляхетний. Грає аромат не довго, максимум години три, але дуууже благородно і дорого.
І, головне - як відрізнити підробку? Аромат не дешевий, копії зараз роблять дуже схожими. Ловіть лайфхак, перевірений мною і часом:
- Флакон важкуватий, рівне скло по периметру і на гранях, ковпачок сидить чітко, не бовтається та не випадає, пульвік видихає аромат об’ємною хмаркою.
- Всередині флакону, на чорній трубочці, чітко вигравірувано Dior. Цю назву можна побачити тільки коли трубочка суха!!!У ароматі її не видно. 🤷♀️
- Про вартість говорити не буду. Всі ж прекрасно розуміють що Діор за півтори тисячі аромат не продасть😉, а араби чи турки можуть.
Кому підійде аромат від Dior?
Всім. Дівчатка, я серйозно. Навіть нам 😉
Коментарі (0)