Оla Melnik

Мої антифаворити

Мої антифаворити

Почну з найгіршого що траплялося з моєю шкірою

Це гідрофільна олійка від relance . Дівчатка начиталася я значіть хороших відгуків на мейкапі про нього( так ціна мене дуже здивувала так, як воно дуже бюджетне) я тоді ще не знала , що це бренд мейкапу:) на жаль. Тестувала його довго, місяці півтора , просто не могла зрозуміти чому моя шкіра все гірше і гірше, з'являли підшкірні болючі висипання. Хоча використовувала до цього інше гідрофільне масло і такого ніколи не траплялося ( в мене було акне , але воно не погіршувалося) , я не могла зрозуміти чому моя і так проблемна шкіра , в такому стані. Вже згодом коли я знайшла хорошого дерматолога, яка врятувала мою шкіру, вона мені пояснила , що краще її викинути в смітник (я так і зробила, це фото старе, яке я скидала дерматологу) . Я думала що в мене однієї така реакції на цю оліку, я дуже помилялася , з кожним днем все більше мені попадалися відео в тік тоці з таким самим ефектом як у мене, що стан шкіри тільки погіршується. Дівчатка, там такі фото, хорошої шкіри дівчаток , і вже не з легким акне. Дуже шкода дівчат , які як і я начиталися відгуків і захотіли теж спробувати. Я лише хочу попередити, що варто подумати 10 разів, якщо захочете купити цю олійку.

Мої антифаворити

Чесно кажучи, так багато бачила хороших відгуків в тік тоці, що дуже сильно хвалили цю вмивачку, що для проблмної шкіри супер, акне пройшло та взагалі "якесь чудо, а не вмивачка" , я довго не думаючи, замовила собі відразу 400 мл. Хоча б нормальна людина на пробу, замовила б якусь мініатюрку😂 З першого разу я вже незрозуміла, що з моєю шкірою , чому після цієї вмивачкм в мене шкіра немов сухар. Хоча шкіра в мене жирна і проблемна. Зовнішньо акне вроді і підсушує, але разом з ним і всю шкіру. Супер не комфортна вмивачка, взагалі не сподобалася, щей висипання нові почалися від того що шкіра пересихала, навіть крем заоложуючий не рятував .

Дівчатка, я просто поділилася своїм досвідом . Якщо вам підходять ці продукти, я щиро рада, але мені на жаль, не підійшли. І я розказую свою історію❤️ якщо вам сподобається така "рубрика" , напишіть , будь ласка, про це. За 5 років акне мені є про що розповісти🫶🏻

Дякую за вашу увагу🌸