Isdin Night Peel або моє безвідповідальне споживання
Імпульсивні покупки перед подорожжю, то моє улюблене. На жаль, не все те золото, що рекомендують консультанти. Розповідаю про відлущувальну нічну сироватку з гліколевою і гіалуроновою кислотою іспанської марки Ісдін.
Почалося все з того, що новий косметолог порекомендував мені користуватися кислотами постійно. Кислотні креми на щоденній основі моя тонка зневоднена шкіра переносить важко, тому я почала придивлятися до ампул. А що? Інтенсивний курс насичений інгрідієнтами точно допоможе, подумала я. І якось на пересадці у Варшаві консультант продала мені такі ампулки.
Обіцянки звучали дуже заманливо - продукт зітре вікові зміни і освіжить ваше обличчя. У складі кислоти і гіалуронка, все що моя шкіра любить.
Купувала на льоту, тому відгуки звісно не перевірила.
Упаковка класна - є ковпачок для ампули і кришка для відкриття.
Неприємності почались з упаковки - ампула відламується зі сколами. Вірю, що це упаковку може бути важко перевірити виробнику, але мати дрібні уламочки скла на руці щоразу при відкритті мені надзвичайно не сподобалося. Я просто промивала руку після відкриття, про всяк випадок.
Засобу у ампулі багато - у перші рази я розтягувала використання на 2 дні. Пізніше, розносила двічі на обличчя і шию, щоб просто домучити.
Вміст ампули дещо липкуватий і дуууже кислий! Обходьте губи стороною 👄
Так ось - на ранок засіб трішки зменшував пори, і помякшував шкіру. Це все ((( Можливо, справа у моїх завищених очікуваннях (все таки, напівпрофесійний бренд, іспанський - тобто мали б знати толк у боротьбі з пігментацією) - але 10 ампул не змінили зовсім нічого у стані моїй шкіри. Пост акне, пігментація - все лишилося у тому ж вигляді що і було.
Гірше не зробили - і на тому спасибі.
Тим часом я знайшла для себе ідеальні кислотні ампули (Babaria якщо бюджетні+Babor якщо бюджет дозволяє), якось ще розповім.
Isdin точно ще планую пробувати - чула дуже гарні відгуки на їх сонцезахист.
Чи пробували ви якісь розрекламовані засоби які для вас зовсім не спрацювали?
Коментарі (0)