Strange Love

Провальний гель для брів від Mary Kay

Провальний гель для брів від Mary Kay
Провальний гель для брів від Mary Kay

Рудий відтінок, дивна матова формула, нульова фіксація - це лише частина його недоліків. Проте головний мінус - вартість. За 470грн можна придбати цілий набір більш якісної продукції для брів.

Почнемо з того, що колір Brunette є дуже неприродним та не підійшов до мого тону шкіри та волосся. Він надто іржавий та світлий, тому підійде лише жінкам з рудим волоссям.

Текстура продукту була досить дивна та нерівномірна, що робить нанесення досить складним завданням.

Щоб досягти бажаного результату, потрібно ретельно працювати з аплікатором, інакше ризикуєте отримати незвичайну форму брів або нерівномірний колір.

До того ж за деякий час гель вистигає і перетворюється на матовий каст, наче брови вкриті коричневою крейдою. Благо, стійкість, як і фіксація, нульова. Тому довго ходити з таким спірним результатом не доводиться.

За ціною, яку пропонує Mary Kay, я очікувала кращої якості та легкості використання.

Чи бачите ви якісь кардинальні зміни, окрім появи рудої плями на хвості (обвела її). Я ні. Брови прочісані. На деяких волосках видніється шар рудого гелю, він місцями навіть світліший за мої русі від природи брови.

Підозрюю, добре прочесана брова без застосування будь-яких засобів виглядала б не гірше.

Коротко кажучи, Mary Kay Volumizing Brow Tint відтінку Brunette не відповів моїм очікуванням. Він не забезпечує тривалого та стійкого результату, його нанесення вимагає багато зусиль, а кінцевий результат виглядає не природно та неестетично. Я б не рекомендувала цей продукт іншим любителям якісної косметики.