St.Moriz Tanning Mousse у відтінку Medium
Перший, який зміг💪
Усі мої спроби потоваришувати з автозасмагою закінчувались фіаско. Руда, леопардова, з чорнючими колінами та долоньками… Але St. Moriz змусив мене змінити думку щодо штучної засмаги. Ділюсь враженнями, лайфхаками та світлинами!
Про бренд розповідати не буду - ви точно його бачили у рекомендаціях. Для себе я вибрала засіб у форматі мусу. Дівчатка нахвалювали відтінок Medium, він підходить для світлошкірих, не дає разючого контрасту і дарує максимально натуральний результат. Також я придбала спеціальну рукавичку. Дурних більше нема, я досі пам‘ятаю, як зі сльозами намагалась віддерти пемзою «іржу» з долонь та врятувати нюдовий гель-лак, бо одноразові рукавички прорвались😅.
Підготовка
- За 24 години до процедури потрібно поголитись, інакше можна отримати чорні цяточки.
- Також треба ретельно поскрабувати шкіру, щоб засмага лягла рівно.
- Знайти того, хто допоможе нанести пінку на спину, або зробити розтяжку, щоб зробити це власноноруч.
Нанесення
- Рекомендую починати з ніжок. Що робити з п‘ятками, пальцями та стопами я не дуже зрозуміла, тому просто легенько пройшлась по ним залишками на рукавичці, в останню чергу. Вийшло так собі😉
- Один натиск - одна частина тіла. Мус добре розподіляється, віддає пігмент, тож одразу видно де ще потрібно попрацювати.
- Чекаємо поки тіло висохне і йдемо спати. Про всяк випадок я вдягнула темну сорочку, але постіль залишилась чистою. Тобто, боятись плям не варто.
- Зранку йдемо в душ і змиваємо залишки засобу водою. Без гелю та губки!
- Взагалі автозасмазі достатньо 8 годин щоб «схопитись», але мені зручніше на ніч.
Важливо‼️ Будьте обережні і не допускайте потрапляння води на тіло після того, як нанесли пінку. Інакше можна залишитись зеброю.
✔️Про аромат
Він нудотний, як і всі інші. Навіть за добу після змивання я відчувала легкі нотки попкорну.
✔️Про рукавичку
Вона класна! М‘якенька оксамитова сторона дійсно допомагає рівномірно розподіляти піну, а «протектор» не дозволяє забруднити долоньки. Аксесуар після процедури потрібно випрати і висушити. Після цього він як новенький!
Зранку, поки я не встигла сходити в душ, на моїх домашніх чекав гарний настрій за сніданком. І підколи, що на вулицю я буду ходити без компанії😏
Але після змивання я вже не була настільки темною. Чудовий, натуральний тон, якого я могла б досягти за тиждень літньої відпустки. До речі, пінку наносила і на обличчя, результат сподобався неймовірно. Виробник зазначає, що процедуру потрібно повторювати раз на тиждень, але поки про тривалість нічого сказати не можу.
Коментарі (0)