O’Ostah

St.Moriz Tanning Mousse у відтінку Medium

St.Moriz Tanning Mousse у відтінку Medium

Усі мої спроби потоваришувати з автозасмагою закінчувались фіаско. Руда, леопардова, з чорнючими колінами та долоньками… Але St. Moriz змусив мене змінити думку щодо штучної засмаги. Ділюсь враженнями, лайфхаками та світлинами!

Про бренд розповідати не буду - ви точно його бачили у рекомендаціях. Для себе я вибрала засіб у форматі мусу. Дівчатка нахвалювали відтінок Medium, він підходить для світлошкірих, не дає разючого контрасту і дарує максимально натуральний результат. Також я придбала спеціальну рукавичку. Дурних більше нема, я досі пам‘ятаю, як зі сльозами намагалась віддерти пемзою «іржу» з долонь та врятувати нюдовий гель-лак, бо одноразові рукавички прорвались😅.

  1. За 24 години до процедури потрібно поголитись, інакше можна отримати чорні цяточки.
  2. Також треба ретельно поскрабувати шкіру, щоб засмага лягла рівно.
  3. Знайти того, хто допоможе нанести пінку на спину, або зробити розтяжку, щоб зробити це власноноруч.
  • Рекомендую починати з ніжок. Що робити з п‘ятками, пальцями та стопами я не дуже зрозуміла, тому просто легенько пройшлась по ним залишками на рукавичці, в останню чергу. Вийшло так собі😉
  • Один натиск - одна частина тіла. Мус добре розподіляється, віддає пігмент, тож одразу видно де ще потрібно попрацювати.
  • Чекаємо поки тіло висохне і йдемо спати. Про всяк випадок я вдягнула темну сорочку, але постіль залишилась чистою. Тобто, боятись плям не варто.
  • Зранку йдемо в душ і змиваємо залишки засобу водою. Без гелю та губки!
  • Взагалі автозасмазі достатньо 8 годин щоб «схопитись», але мені зручніше на ніч.

Важливо‼️ Будьте обережні і не допускайте потрапляння води на тіло після того, як нанесли пінку. Інакше можна залишитись зеброю.

✔️Про аромат

Він нудотний, як і всі інші. Навіть за добу після змивання я відчувала легкі нотки попкорну.

✔️Про рукавичку

Вона класна! М‘якенька оксамитова сторона дійсно допомагає рівномірно розподіляти піну, а «протектор» не дозволяє забруднити долоньки. Аксесуар після процедури потрібно випрати і висушити. Після цього він як новенький!

Зранку, поки я не встигла сходити в душ, на моїх домашніх чекав гарний настрій за сніданком. І підколи, що на вулицю я буду ходити без компанії😏

Але після змивання я вже не була настільки темною. Чудовий, натуральний тон, якого я могла б досягти за тиждень літньої відпустки. До речі, пінку наносила і на обличчя, результат сподобався неймовірно. Виробник зазначає, що процедуру потрібно повторювати раз на тиждень, але поки про тривалість нічого сказати не можу.