SomovaFM

Scru cream від MiXiu : гель-пілінг для губ

Scru cream від MiXiu : гель-пілінг для губ

Продукт від ще одного китайського бренду Mixiu, про який хочу вам розповісти. Маленький тюбик, який виглядає дуже солідно за свою мізерну ціну (точно не пам'ятаю, але десь в межах 50-70грн).

Всередині тюбика прозора рідина, яка має легкий запах пва. Вона не липка, має консистенцію гелю. Розтираючи її легкими круговими рухами вона стає як водичка, яка має скочувати ороговівший шар шкіри, зокрема на губах.

Спробувала спочатку на руці - відразу ж з'явилися маленькі катишки, як коли на папер воду розливаєш і намагаєшся витерти. За ідеєю це має бути бруд та омертвілий епідерміс. Але щось я в цьому сумніваюсь, всі ми знаємо як може скатуватись шкіра або бруд.

Наважилась спробувати на губах, вони в мене як раз пересушені після хвороби - так само відразу з'явилися ці катешки, за секунду після нанесення та розтирання, які потім легко змила водою. Відчуття стягнутої шкіри не було та подразнень він не викликав ніяких - вже добре.

Scru cream від MiXiu : гель-пілінг для губ

Цей "пілінг" дуже нагадує мені інший китайський засіб для обличчя з таким же ефектом - під питанням, на який вже робила огляд (https://club.makeup.com.ua/post/3948/).