YuliHrytskoff

Гель для душу, який оцінять істинні поціновувачі гурманських ароматів!

Гель для душу, який оцінять істинні поціновувачі гурманських ароматів!

По якому принципу я обираю гелі для душу? Зазвичай, по приємним, на мій погляд, ароматам) Ну і, звичайно ж, намагаюсь підібрати засоби з безпечним неагресивним складом, які не будуть сушити та подразнювати мою чутливу шкіру. Коли я побачила в продажі гель для душу «Карамель & Кава» від нового українського бренду еко продукції UIU, вирішила спробувати. Забігаючи наперед, скажу, що покупка виявилася мега-вдалою, а своїми враженнями про даний засіб я поділюсь у даному дописі.

Вид продукції: гель для душу.

Бренд: UIU.

Класифікація: мас маркет.

Країна ТМ: Україна.

Виготовлено: в Україні.

Об’єм – 300 мл.

Ціна – як на мене, просто смішна, зважаючи на якість, склад і об’єм гелю!

Дизайн гелю дуже милий і, водночас, практичний. Гель розфасований в якісний пластиковий флакон білого кольору. Навколо флакону приклеєна інформаційна етикетка з усією необхідною інформацією про засіб від виробника.

Дуже зручним є те, що флакон обладнаний помпою-дозатором – дуже зручно користуватися. До слова, дозатор працює добре, не заїдає, не «плюється».

Так як бренд позиціонує себе як виробник безпечної еко продукції, характеристику властивостей гелю я розпочну з аналізу його складу. Переглянувши складники гелю, що зазначені на флаконі, я, як великий любитель натуральної та безпечної косметики, залишилась абсолютно задоволеною! До складу гелю входять тільки дуже м’які ПАР, які не подразнюють та не сушать шкіру, завдяки чому гель має нейтральний для шкіри рівень рН; натуральні екстракти та олії, наприклад, екстракт алое вера та олія виноградної кісточки; а також збагачений великою кількістю компонентів для зволоження, пом'якшення та загоєння шкіри, наприклад, аллантоїном, гліцерином та ін. Важливо, що гель не містить у своєму складі SLS, SLES, барвників, парабенів та спирту. Таким чином, очищення шкіри з даним гелем виходить не тільки ефективним, але й дбайливим.

Консистенція засобу гелеподібна, густа.

Текстура однорідна.

Колір - гель абсолютно прозорий, що вкотре підтверджує відсутність у складі штучних барвників.

Піниться гель гарно, проте обільної піни, яка утворюється від класичних сульфатних засобів, гель не створює.

Змивається гель дуже легко та швидко, слизької мильної плівки на шкірі не залишає.

Запах гелю для душу – ммм, це любов!!! Теплий, огортаючий і ну дуже «смачний»! Солоденький карамельно-кавовий, гурманський, насичений. Для любителів «їстівних» ароматів, запах даного гелю для душу – пряме попадання в сердечко! Деякий час після прийняття душу легенькі нотки аромату гелю відчувається на шкірі, але не дуже довго.

Гель для душу я використовую стандартно – один-два рази на день. Зазвичай, вранці, коли необхідно швиденько проснутися і зарядитися енергією, але й для вечірнього прийняття душу чи ванни гель також прекрасно підходить – він чудово знімає відчуття втоми та піднімає настрій своїм ароматом! А коли на вулиці прохолодно та пасмурно – рука так і тягнеться саме до цього гелю…

Як я уже зазначала вище, гель гарно піниться, утворюючи ніжну, немов хмаринка, піну, тому розхід засобу виходить доволі економним.

Очищує шкіру гель чудово – використовую його і коли необхідно змити з тіла забруднення за цілий день, так і коли хочеться просто освіжитися.

Шкіру гель не сушить, алергії, подразнення чи будь-яких інших негативних реакцій у мене не викликав.

скажу, що гелем для душу «Карамель & Кава» UIU я залишилась дуже задоволеною! Засіб виявився надзвичайно якісним – має чудові очищувальні властивості, прекрасний безпечний склад, надзвичайно приємний аромат, бережливо відноситься до шкіри, а ціна більш ніж доступна! Однозначно рекомендую і сама пробуватиму й інші засоби бренду!