YuliHrytskoff

Неймовірний по якості і властивостям гель для прання, який відповідає вимогам екосвідомості

Неймовірний по якості і властивостям гель для прання, який відповідає вимогам екосвідомості

Так вже повелося, що на Makeup Club традиційно всі обговорюють засоби для красоти - доглядову та декоративну косметику, процедури та догляд... Проте останніми днями в нашій спільноті активно ведуться розмови щодо екосвідомості та розумного споживання. Звичайно, я не залишилась осторонь та також залишила свою думку з цього приводу (https://club.makeup.com.ua/post/7834/). У своєму дописі про #Свідомукрасу я згадувала, що давно користуюся тільки абсолютно безпечними та екологічними засобами побутової "хімії", в основному, це український бренд DeLaMark. Але нещодавно на базі вказаного бренду вийшла нова лінія - UIU і я придбала декілька засобів. Від покупки залишилась задоволеною, тому вирішила побути оригінальною і сьогодні розповісти не про черговий засіб по догляду чи косметику, а про Гель для прання універсальний від UIU, який відповідає всім критеріям безпеки та екосвідомості.

Гель розфасований у видовжений пластиковий флакон, на обороті якого є вся необхідна інформація про засіб від виробника. Тара підлягає вторинній переробці.

Флакон міцно закривається кришечкою, яка одночасно також відіграє роль мірного стаканчика для дозування засобу.

1. Найперше – це чудовий абсолютно безпечний склад! До нього не входять ніякі потенційно небезпечні для людини чи природи компоненти. Тому, цей гель – прекрасне рішення для тих, у кого є маленькі діти, так як завдяки екоскладу може бути використаний навіть для прання дитячих речей.

2. Консистенція у засобу гелеподібна, в міру густа. Гель дуже концентрований, тому для одного прання потрібно мінімальна кількість продукту.

3. Колір у гелю дуже красивий – яскравий блакитно-зелений, або, якщо бути точнішим – «колір Тіффані».

4. Запах приємний, легенький, з фруктовими нотками, абсолютно ненав’язливий. На речах після прання відчувається дуже слабо, надаючи їм аромат свіжості та чистоти.

5. Піниться гель прекрасно, тому розхід виходить дуже економним.

6. Незважаючи на гарне піноутворення, виполіскується швидко (вже після першого полоскання піни у барабані пральної машини я більше не помічаю). Це величезний плюс для прання на коротких циклах. Жодних плям, розводів від гелю після прання на речах не спостерігалось.

7. Але що найкраще у цьому гелі – це його універсальність! Він відмінно підійде для прання всіх типів, текстур і кольорів тканин, може бути використаний як для ручного, так і для машинного прання; його можна використовувати як для коротких, так і стандартних режимів прання, підходить для виведення всіх типів забруднень, загалом, гель універсальніший за всіх універсальних!

8. Після прання речей із цим гелем, кольори на тканинах не вицвітають, речі не виглядають запраними чи зношеними – до речей засіб відноситься дуже делікатно.

9. Ну і, звичайно, про ефективність. Гель прекрасно справляється зі щоденними забрудненнями, з легкістю відпирає плями від трави, їжі косметики, поту. Із дуже стійкими та застарілими забрудненнями не впорається - але це не характерно жодному гелю для прання. Для таких випадків необхідно додатково додавати плямовивідники або ж попередньо обробляти плями спеціальними засобами.

Загалом, я залишилась дуже задоволеною якістю Універсального гелю для прання від UIU! Він надзвичайно ефективний – справляється практично із всіма видами забруднень, підходить для всіх типів тканих усіх кольорів, має абсолютно безпечний склад і приємний ненав’язливий аромат. Однозначно варто спробувати! А ще, я дуже-дуже пишаюся українським виробником за такий чудовий продукт!