Анна-Марія

Тонік з ефектом пілінгу з комбінацією азелаїнової, гліколевої та саліцилової кислот

Тонік з ефектом пілінгу з комбінацією азелаїнової, гліколевої та саліцилової кислот

Почну з запаху: виражений запах кислот і трохи запаху спирту ( цей засіб є дуже сильним, тому і запах відповідний).

Після прийому системних ретиноїдів у мене інколи з'являються поодинокі висипання з якими приходиться боротися, і саме цей тонік приходить на допомогу.

Не рекомендую його використовувати наносячи на все обличчя, краще спочатку наносити поточково, так як тонік має в складі три види кислоти:

-Молочна є досить легкою кислотою, підійде більше тим хто тільки починає знайомитися з кислотами. Має гарний відлущувальний та стимулює інтенсивнішу роботу клітин. Має також протизапальну та антисептичну дію.

-Гліколева зволожує та відновлює шкіру, бореться з постакне та незначними рубцями. Зменшує пори та заспокоєння шкіру, також має властивість зменшити дрібні зморшки.

-Саліцилова круто відлущує шкіру, пришвидшує оновлення клітин, найефективніша зі всіх кислот у боротьбі з чорними цятками. Зменшує вироблення себуму.

Якщо ви ще не використовували кислоти, то можу порекомендувати розпочати знайомство з чогось більш легкого. Наприклад це може бути тонік від bielenda (активний коригуючий тонік Bielenda Skin Clinic Professional Mezo). Він є дуже легенький, його можна використовувати кожен день на вечір (зранку не забуваємо про spf).

Також щоб познайомитися з кислотами, можна спробувати пінку для вмивання від biotrade (ніжний гель для вмивання з киснем та молочною кислотою для всих типів шкіри). Вона йде з молочною кислотом, має класний запах, гелеву текстуру та ніжну піну. Після вмивання цим засобом шкіра дуже очищенна та є відчуття що шкіра дихає.

Всі посилання на ці продукти залишаю нижче👇

Також його можна застосовувати як точковий засіб, або раз у 1-2 тижні наносити на все лице, щоб зробити міні пілінг. Також можна використовувати як sos засіб на висипах на спині та грудях.

Має також мініатюрку, що дозволяє не витрачати багато коштів щоб спробувати цей продукт.

А ви пробували цей тонік? Які враження залишились? Буде дуже цікаво дізнатися про ваш досвід🤩