Ампульна сироватка для обличчя Sister's Aroma Boosting Ampoule – варто чи ні?

Ампульна сироватка для обличчя Sister's Aroma Boosting Ampoule – варто чи ні?

Більше ніяких хибних фото та неправильних описів – лише те, що вам потрібно!

Це – сироватка для обличчя Boosting Ampoule від Sister's Aroma. Лаконічна, елегантна та дієва!

Зручний флакон виконаний у мінімалістичному дизайні, а гігієнічна піпетка дозволяє безконтактно нанести засіб на шкіру.

У минулому пості я згадувала про можливість віддати флакони на переробку. Зробити це можна легко і просто – достатньо пошукати у вашому місті центр переробки сміття та вимитий флакончик відвезти туди.

Я, наприклад, можу зробити або це, або використати у власних цілях пляшечку, щоб, до прикладу, поділитися улюбленою олійкою для волосся чи будь-яким іншим засобом з подругами та близькими.

Максимально легка та приємна. При нанесенні на шкіру дуже швидко вбирається без жирної або липкої плівки. Запаху немає, засіб не подразнює шкіру і не викликає алергічну реакцію.

В першу чергу в складі йде ніацинамід, який прекрасно заспокоює та загоює шкіру. Користувалася ампулою разом з іншою сироваткою (яку намагалася описати до того :D) після застуди, тому саме бустерна прекрасно відчувалася своєю дією.

В складі також є комплекс гіалуронової кислоті та запатентований комплекс Cica Biom, які відновлюють мікробом, що дуже важливо для здорового стану шкіри. Амінокислоти у складі відновлюють та регенерують шкіру, це було добре помітно саме в тих місцях, де моя шкіра дуже часто контактувала з паперовими серветками.

Я використовувала і використовую сироватку десь приблизно два-три тижні (Арестович з мене так собі :D) і помітила, що шкіра стала більш сяючою та свіжою. Через брак часу та сил, не було можливості нормально доглядати за обличчям, тому, як і завжди, «полізли» проблеми у вигляді тьмяності, запалень та в деяких місцях навіть прищі.

Застосування доглядових засобів Sister's Aroma виправив цю ситуацію. Так, це відбувається не так швидко, як хотілося, але ніхто і не каже про чудеса, коли мова йде про доглядові продукти.

За два тижні зникли почервоніння та прищі, ще через тиждень вирівнявся тон шкіри, завдяки чому обличчя стало виглядати більш здоровим та свіжим. Приємним бонусом стало те, що трохи зменшилися тонкі лінії та зморшки, а на дотик шкіра стала більш пружною та м’якою.

Я залишилася задоволена сироваткою, тому відповідь на запитання з заголовку наступна – варто!

Цей засіб допоможе вам повернути шкірі більш доглянутий вигляд, позбавитися від мікротріщинок та лущення. До того ж, після нанесення засобу мені подобається, що обличчя не виглядає як сальний млинець, а повністю матове.

Тому я можу рекомендувати цю сироватку всім, хто шукає для себе якісний продукт.