Нашумівший “Simple”…
Привіт, ви теж бачили огляди у ТікТоці на косметику від “Simple”? От і я вирішила спробувати щось новеньке🙂
На фото міцелярка і гель для вмивання. Підходить для всіх типів шкіри. На відео видно консистенцію засобів.
У міцелярній просто вода, а гель густий. Яскраво виражений запах відсутній. Хоч написано, що цю воду можна не змивати, але ж ми знаємо, що для ефективного очищення шкіри цього не достатньо.
Міцелярна вода з B3+C
Загалом мені сподобалась, гарно впоралась із видаленням тонального крему, тіней, але для макіяжу очей не дуже дієва. Особливо, якщо ви любите окрім туші, ще підвести повіки лайнерами, олівцями і т.д.
Для демонстрації дії демакіяжу я на руку нанесла краплинку тонального, лайнер, олівець для очей, олівець для губ, рум'яна і тіні. Налила трошки на ватний баф, притиснула до руки(не розтираючи). І як бачите, лайнер і олівці залишились, тому прийшлось уже трошки потерти)
Гель для очищення шкіри обличчя з B5+E
Єдиний недолік цього засобу полягає у тому, що трохи сушить. Я такого не очікувала. У мене шкіра комбінована, періодами жирна, але р ука чогось потягнулась до цього гелю.
Загалом, не погано очищує шкіру, але повторно мабуть не куплю через маленький вміст саліцилової кислоти.
Пробували щось у “Simple”? Пишіть у коментарях😉
Коментарі (0)