Olexandra

Нашумівший “Simple”…

Нашумівший “Simple”…

На фото міцелярка і гель для вмивання. Підходить для всіх типів шкіри. На відео видно консистенцію засобів.

У міцелярній просто вода, а гель густий. Яскраво виражений запах відсутній. Хоч написано, що цю воду можна не змивати, але ж ми знаємо, що для ефективного очищення шкіри цього не достатньо.

Нашумівший “Simple”…

Загалом мені сподобалась, гарно впоралась із видаленням тонального крему, тіней, але для макіяжу очей не дуже дієва. Особливо, якщо ви любите окрім туші, ще підвести повіки лайнерами, олівцями і т.д.

Для демонстрації дії демакіяжу я на руку нанесла краплинку тонального, лайнер, олівець для очей, олівець для губ, рум'яна і тіні. Налила трошки на ватний баф, притиснула до руки(не розтираючи). І як бачите, лайнер і олівці залишились, тому прийшлось уже трошки потерти)

Єдиний недолік цього засобу полягає у тому, що трохи сушить. Я такого не очікувала. У мене шкіра комбінована, періодами жирна, але рука чогось потягнулась до цього гелю.

Загалом, не погано очищує шкіру, але повторно мабуть не куплю через маленький вміст саліцилової кислоти.

Пробували щось у “Simple”? Пишіть у коментарях😉

25 квітня, 2023
Olexandra
25 квітня, 2023