Ой, трохи перестаралась!😅 Маленький комфуз
Як гадаєте, Це мокре чи сухе волосся❓
Вирішила помити голову використовуючи максимально нешкідливі засоби)))) так сказати оздоровити шкіру голови і волосся)))
Дитячий шампунь SANOSAN та
Кокосову олійку Parachute Coconut Oil
і цього разу вирішила відмовитись від посередньоефективної але сильно пахучої Schwarzkopf satin essential oil extra care олії , бо не хотіла нюхати такий сильний хімічний запах і провітрювати кімнату від нього годину.)))))
Ой як я помилилась)))
помила волсся, підсушила рушником, трішки феном і нанесла оцю кокосову олійку на корені крохи і по всій довжині як завжди, що б леше розчесати волосся)).
Сама олійка класна, запах смачний і впитується швидко але шкірою, а не волоссям))) Тобто для тіла гарний засіб👍 із задоволкенням продовжу користуватись, але для волосся мабуть вже ніколи))) після миття волосся, максимум перед, бо так гарно розписано про користь олійки для волосся( робить все, неймовірно корисна)
Оце ми бачимо фото чистого, щойно помитого та висушеного волосся! 🤣
Коротше кажучи я була в шоці від результату)). Такого жирного волосся в мене вжитті ніколи не було🤣 А тепер треба буде знову мити волосся. Але невелику оздоровчу спа-паузу я витримаю,раз вже пішла на такі жетви,то отримаю максимум оздоровлення волосся від цієї кокосової олійки. Із плюсів - запах волосся зараз дуже смачний, на відміну від вигляду🤣 а пізніше, після витримки день-два може ще знайду якість плюси СПАоздоровлення волосся.
Висновки: натуральна, дешева, корисна олійка. Рекомендую! Тільки використовуйте без фанатизму як я🤣
Коментарі (0)