Anna GOLD

Ой, трохи перестаралась!😅 Маленький комфуз

Ой, трохи перестаралась!😅 Маленький комфуз

Вирішила помити голову використовуючи максимально нешкідливі засоби)))) так сказати оздоровити шкіру голови і волосся)))

Дитячий шампунь SANOSAN та

Кокосову олійку Parachute Coconut Oil

і цього разу вирішила відмовитись від посередньоефективної але сильно пахучої Schwarzkopf satin essential oil extra care олії , бо не хотіла нюхати такий сильний хімічний запах і провітрювати кімнату від нього годину.)))))

Ой, трохи перестаралась!😅 Маленький комфуз
Ой, трохи перестаралась!😅 Маленький комфуз

помила волсся, підсушила рушником, трішки феном і нанесла оцю кокосову олійку на корені крохи і по всій довжині як завжди, що б леше розчесати волосся)).

Сама олійка класна, запах смачний і впитується швидко але шкірою, а не волоссям))) Тобто для тіла гарний засіб👍 із задоволкенням продовжу користуватись, але для волосся мабуть вже ніколи))) після миття волосся, максимум перед, бо так гарно розписано про користь олійки для волосся( робить все, неймовірно корисна)

Коротше кажучи я була в шоці від результату)). Такого жирного волосся в мене вжитті ніколи не було🤣 А тепер треба буде знову мити волосся. Але невелику оздоровчу спа-паузу я витримаю,раз вже пішла на такі жетви,то отримаю максимум оздоровлення волосся від цієї кокосової олійки. Із плюсів - запах волосся зараз дуже смачний, на відміну від вигляду🤣 а пізніше, після витримки день-два може ще знайду якість плюси СПАоздоровлення волосся.

Висновки: натуральна, дешева, корисна олійка. Рекомендую! Тільки використовуйте без фанатизму як я🤣