MAXIMOVA🌷

Флюїд від українського виробника.

Флюїд від українського виробника.

Зараз я стараюсь відкривати для себе українських виробників косметики. Manelle привернув мою увагу красивим лаконічним дизайном. Тож почнемо з плюсів продукту, який я обрала для знайомства з цим брендом - флюїд для волосся з фітокератином і вітаміном В5.

Наношу на вологе волосся, а саме на кінчики після спрею та крему.

Флюїд від українського виробника.

➕Я обрала міні версію засобу, щоб спробувати та зрозуміти підходить він мені чи ні. Мало хто з виробників робить такі «пробники», і тут Manelle великі молодці. Це дуже зручно для затесту або тревел версії.

➕Аромат! Дууууже класний!!!! Солоденький такий😍😍😍 Мені нагадав туалетну водичку від Вікторії Сікрет, якою колись користувалась. Але він ненав’язливий, на волоссі сильно не відчувається.

➕ Консистенція схожа на олійку але більш легка і не така масляниста.

➕Після використання волосся м’яке, кінчики донлянуті.

➕В складі на перших місцях силікони (це означає, що засіб буде робити волосся гладким, блискучим, рівним) на цій силіконовій базі є доповнюючі корисні складові: три види протеїнів, вітамін В5, олія авокадо, екстракт каштану. На моєму волоссі таке комбо гарно працює👍(Розбір складу - мій суб’єктивний погляд пересічного користувача).

➕Ціна.

➖Вперше відкривши баночку, захисне кільце не відірвалось при відкручуванні і залишилось на кришці. Через це незрозуміло чи відкривалась пляшечка до мене.

➖З дозатора дуже повільно витікає флюїд, показала на відео. Але там навіть швидко виходили каплі🙈 зазвичай виходить повільніше, приходиться почекати. Я просто зніму цей верхній дозатор і проблема зникне😎

Як бачите мінуси тільки до упакування, що не є суттєвими. Я задоволена покупкою. Чи повторила б? - так. Тепер є бажання спробувати і інші продукти від Manelle. Раджу✔️