Оla Melnik

Тонік від uriage з кислотами для проблемної шкіри

Тонік від uriage з кислотами для проблемної шкіри

Я чередую використання тоника і кислотних пілінг педів, так як в тонику ( 2,9 % комплексу АНА-кислот : молочна, яблучна, гліколева) а моїх падах (саліцилова кислота, відгук на них вже є). https://club.makeup.com.ua/post/7252/

Uriage це аптечна косметика , тому я довіряю їхній якості продуктів , маю ще відновлюючи крем з цієї серії .

Трішки розповім про цей тонік

• підійде для жирної, комбінованої та проблемний шкірі (для чутливої буде дуже подразнюючим )
  • освітлює сальні нитки (не спутайте з чорними цятками)
  • Освітлює сліди постакне
  • Працює з рельєфом шкіри
  • Зменшує запалення
  • Матує обличчя
  • Не викликає сухотісті
  • Заживляє прищики

Після кислот не забувайте наносити зволожуючий / відновлюючий крем. Так-як , я використовую кислоти у вечірній рутині щоб не отримати пігментацію , зранку наношу спф. Кислотні тонери я наношу ватним диском, це дає додаткову ексфоліацію (відлущення) шкіри.

Велике зауваження, після кислот не використовуйте засоби з ретинолом в одній рутині! Можна спровокувати хімічний опік шкіри.

Загалом я тестувала лише , зелену ліній для проблемної шкіри від Uriage і повністю нею задоволена . Раніше пробувала користуватися корейським тоникои кислотним з грейпфрутом від Elizavecca ну взагалі не сподобався , тільки висипало дуже сильно від нього. Ці два тоніки навіть поруч не стояли , цей справді вартий вашої уваги.