Чи повинна бути сироватка Sister's Aroma Kombucha Lifting Serum у вас?

Чи повинна бути сироватка Sister's Aroma Kombucha Lifting Serum у вас?

Час користування - 2-3 тижні.

По-перше – лаконічність та простота. Нічого зайвого – лиш приємний відтінок і комфортна гігієнічна піпетка-дозатор.

А ще радує те, що флакон можна віддати на переробку, аби попіклуватися про навколишнє середовище!

Чого-чого, а антиоксидантів у складі дуже багато, за рахунок чого можна отримати дійсно чудовий ефект. Екстракт какао, м'які кислоти комбучі, пробіотики, вітаміни Р та А, а також гіалуронова кислота зроблять шкіру більш здоровою та захищеною від агресивного впливу навколишнього середовища. У самому складі немає місця і для шкідливих хімічних речовин – там є лише те, що потрібно вашій шкірі.

Легка, як і повинна бути у сироватці, трохи жовтувата за кольором, але не впливає на тон шкіри. Не можу оминути і запаху, якого немає! Це головне, бо іноді бренди додають у власні засоби парфумовані та ароматизовані компоненти, які можуть бути не дуже приємними.

При нанесенні трохи відчувається, що засіб може залишити липку плівку на обличчі, але ні, цього нема!

Протягом позаминулого тижня, коли я захворіла, в мене не було ні сил, ні змоги застосувати цей засіб, але коли я одужала, то зрозуміла, що щось зі шкірою треба робити.

Одразу згадавши про новинки, які придбала, побігла у ванну тестувати продукти від улюбленого бренду.

За тиждень використання сироватки разом з іншими засобами (про які розповім згодом), я зрозуміла, що вона дійсно ефективна в зволоженні та живлені шкіри. Засіб ідеально підійде для комбінованого і сухого типу шкіри, як і вказано в описі самого продукту. За тиждень моя шкіра стала більш пружною, зникло лущення через постійний контакт з сухими серветками через нежить на крилах носу та навколо цієї зони.

Також шкіра стала світлішою та рівнішою, напевно, за рахунок великої кількості антиоксидантів у складі. При використанні я не стикнулася з почервоніннями чи лущенням, лише м’якість, пружність та свіжість

Однозначно можу рекомендувати сироватку Sister's Aroma Kombucha Lifting Serum всім, хто шукає ефективний та безпечний засіб для догляду за шкірою. Вона буде працювати незалежно від інших продуктів, тому ви можете використовувати її разом з іншими засобами Sister's Aroma, або просто включити її до власного догляду, в якому є продукти інших брендів.