O’Ostah

Символ сили жіночого голосу, Леді Гага, Librе…

Символ сили жіночого голосу, Леді Гага, Librе…

Одразу вибачаюсь перед усіма шанувальницями цього парфуму. Ніколи не сперечаюсь про смаки, але тут промовчати не змогла.

А просто тому, що моїй подрузі подарували величезний набір і вона щедро поділилась зі мною міні-версією. Затест - і здивуванню (розчаруванню) немає меж.

  • Початкова нота: Імбир, Бергамот, Мандарин
  • Нота серця: Жасмин, Золота гарденія, Флердоранж
  • Кінцева нота: Ваніль, Кришталевий мох, Сандал

У відгуках писали, що це справжнісінький клон Librе від Yves Saint Laurent. А я на це відповім, що Voce Viva схожі на всі парфуми з флердоранжем, жасмином та ваніллю водночас. Але без жодної ноти, яка б врізалась у пам‘ять. Якби у мене сталась амнезія я забула про існування Black Opium, My Way та La Vie Est Belle, то почула б  для себе щось новеньке. Та наразі не можу збагнути, чому голос нового жіночого покоління такий невиразний и схожий на какофонію. Ми ж зовсім не такі, ну!

Зауважу, що аромат шлейфовий і стійкий (годин 6 так точно). Буде пасувати у будь-який час доби і гарно розкриється весною. І все у ньому ніби-то непогано, але не моє. Не вистачило родзинки. Той випадок, коли над рекламною кампанією попрацювали краще, ніж над пірамідою. І так, Леді Гагу з Viva поєднує не більше, ніж італійське коріння.