Alyona Fedyk

Ей, хто сховав синці під очима?

Якщо навіть щільний тональний крем маскує синці лише на пару годин, то що казати про легкий консилер? Але тут мені на допомогу в черговий раз прийшла моя геніальна подруга — просто міс Марпл у світі б‘юті🔎 Все неймовірне, що вона знаходить на просторах Makeup, але не підходить їй — дістається мені та, частіше за все, стає моїм фаворитом😉

Вона назвала L'Oreal Paris Infaillible пластиліном і, звісно, мені довелось «утилізувати» цей продукт з її косметички. На мою скромну думку, нічого спільного з пластиліном там немає, а от завдяки все ж щільнішій від стандартної текстурі такі дівчата, як я, мають можливість позбутись тих злощасних синців на цілий день. До речі, при потребі консилер я наношу і на проблемні зони точково: прищики, запалення, почервоніння.

Плюси:

• приємна текстура, яка при розтушуванні утворює щільне матове покриття;
  • легко та надовго маскує синці під очима;
  • дууууже економний розхід (до нанесення цього консилеру треба приловчитися);
  • м‘ягенький аплікатор, яким я лише переношу текстуру на шкіру, далі в хід йдуть пальці😊

Мінуси (не дивуйтесь, все в цьому світі неідеальне):

• зі слів дівчат, які користувались консилером, я знаю, що він провалюється в пори та зморшки, але в мене такої проблеми дійсно немає, можливо вся справа в праймері;
  • коли він закінчується, то потрібно танцювати навкого нього, аби дістати хоч краплю того чудо-засобу. Все йде на дно флакону;
  • не рекомендую його нашаровувати, бо виходить ефект маски.

Відтінок 333 я купувала цього літа, бо мала засмагле обличчя. Поступово я почала змішувати його з 327, потім з 324, ну і з часом перейшла на останній в чистому вигляді. 324 має рожевий підтон, 327 — жовтий. Логічно, що 327 кращий для синців, бо візажисти рекомендують для цих зон використовувати помаранчеві відтінки. Але особисто в моєму випадку на шкірі більш природньо дивиться 324.

На свотчах я показала зап‘ясток (майже імітація синіх кіл під очима😄) Найбільш природньо дивиться відтінок 324, а от 327 жовтить, що явно не піде нам на користь.

При нанесенні я вбиваю його пальчиками. Якщо є потреба, то можна трішки припудрити зону навколо очей, але не перестарайся.

Тут головне — вибрати свій відтінок. Лише тоді ти зрозумієш, чому я його люблю😊 Помилишся на один тон — і ефект тобі не сподобається однозначно. Тому будь уважною❤️

11 листопада, 2022
Alyona Fedyk
11 листопада, 2022