Ей, хто сховав синці під очима?
Я не люблю темні кола під очима, тому дуже легко розстаюсь з ними щоранку😅 Це не втома, не виснаження, не дефіцит сну, а просто анатомічна будова обличчя. Через зовсім легку текстуру я ігнорувала консилери, бо знала — ніякого ефекту вони не дадуть.
Якщо навіть щільний тональний крем маскує синці лише на пару годин, то що казати про легкий консилер? Але тут мені на допомогу в черговий раз прийшла моя геніальна подруга — просто міс Марпл у світі б‘юті🔎 Все неймовірне, що вона знаходить на просторах Makeup, але не підходить їй — дістається мені та, частіше за все, стає моїм фаворитом😉
Вона назвала L'Oreal Paris Infaillible пластиліном і, звісно, мені довелось «утилізувати» цей продукт з її косметички. На мою скромну думку, нічого спільного з пластиліном там немає, а от завдяки все ж щільнішій від стандартної текстурі такі дівчата, як я, мають можливість позбутись тих злощасних синців на цілий день. До речі, при потребі консилер я наношу і на проблемні зони точково: прищики, запалення, почервоніння.
Плюси:
- приємна текстура, яка при розтушуванні утворює щільне матове покриття;
- легко та надовго маскує синці під очима;
- дууууже економний розхід (до нанесення цього консилеру треба приловчитися);
- м‘ягенький аплікатор, яким я лише переношу текстуру на шкіру, далі в хід йдуть пальці😊
Мінуси (не дивуйтесь, все в цьому світі неідеальне):
- зі слів дівчат, які користувались консилером, я знаю, що він провалюється в пори та зморшки, але в мене такої проблеми дійсно немає, можливо вся справа в праймері;
- коли він закінчується, то потрібно танцювати навкого нього, аби дістати хоч краплю того чудо-засобу. Все йде на дно флакону;
- не рекомендую його нашаровувати, бо виходить ефект маски.
Отож. В мене є три відтінки, які я використовую окремо, або, при необхідності, змішую.
Відтінок 333 я купувала цього літа, бо мала засмагле обличчя. Поступово я почала змішувати його з 327, потім з 324, ну і з часом перейшла на останній в чистому вигляді. 324 має рожевий підтон, 327 — жовтий. Логічно, що 327 кращий для синців, бо візажисти рекомендують для цих зон використовувати помаранчеві відтінки. Але особисто в моєму випадку на шкірі більш природньо дивиться 324.
На свотчах я показала зап‘ясток (майже імітація синіх кіл під очима😄) Найбільш природньо дивиться відтінок 324, а от 327 жовтить, що явно не піде нам на користь.
При нанесенні я вбиваю його пальчиками. Якщо є потреба, то можна трішки припудрити зону навколо очей, але не перестарайся.
Тут головне — вибрати свій відтінок. Лише тоді ти зрозумієш, чому я його люблю😊 Помилишся на один тон — і ефект тобі не сподобається однозначно. Тому будь уважною❤️
Коментарі (0)