Анастасія Фоміна

Голлівудський макіяж❤️‍🔥

Голлівудський макіяж❤️‍🔥

Я звісно не голлівудська зірка,але приміряти на себе знаменитий макіяж зірок захотілося.

Голлівудський макіяж являє собою контрастне поєднання «червоного і чорного»,тобто поєднання яскравих червоних губ та чітких чорних стрілок.Стрілки та червона помада це візитка картка червоної коврової доріжки.Не дивлячись на доволі яскравий образ,все ж таки його напевно можна назвати універсальним та підходящим усім типах зовнішності.

Запорука ідеального голлівудського макіяжу-це ідеально рівний тон шкіри.Шкірі варто приділити особливу увагу,бо саме її неналежний вигляд може зіпсувати весь образ.Варто добре перекрити усі недоліки.Обов‘язково варто підкреслити обличчя за допомогою скульптора,а от від рум‘ян краще відмовитися в цьому макіяжі.

Далі важливою частиною є макіяж очей.Частіше всього візажисти роблять для такого образу макіяж у стилі «смокі айс»,я ж вирішила просто затемнити складку повіки та нанести на всю рухому повіку сяючий відтінок тіней.І обов‘язковою складовою макіяжу очей для цього образу є чітка чорна стрілка.Вії мають бути добре профарбованими,а ще краще використати накладні вії.

Брови в цьому макіяжі теж не варто обходити стороною, найбільше профарбовувати краще середину, тоді як початок брови залишали напівпрозорими.

Родзинкою цього макіяжу є губи,які обов'язково мають бути обведені контуром.Як правило голлівудський макіяж не буває без червоних губ.

Отакий він голлівудський макіяж,а я залишу перелік продуктів,які використовувала я для створення цього образу⬇️

Голлівудський макіяж❤️‍🔥