MAXIMOVA🌷

❓Порятунок від посічених кінчиків?❓

❓Порятунок від посічених кінчиків?❓

Враження: подобається упакування, помпа гарно працює, як на мене ідеальний об’єм! Такі засоби дуже економні у використанні, вистачає на довго. Раніше купувала олійки об‘ємом 75-100 мл, і вони так довго не закінчувались, а хотілось вже чогось новенького. Тому зараз обираю флюїди-олійки 10-30 мл. Аромат приємний.

❓Порятунок від посічених кінчиків?❓

Тут на початку два силікони, далі олії, екстракт алоє вєра. Такий засіб має, і захищати кінчики, і зволожувати та живити.

Як використовую: на мокре волосся наношу спрей, крем, а потім на кінчики рідкий шовк (для мене норма два нажаття). На сухе волосся мені не дуже сподобався результат, кінчики виглядали жирнуватими.

Кінчики виглядають доглянутими, не склеюються в «сосульки», м’які, блискучі і розсипчасті. Посічені волоски є але їх точно менше ніж раніше, я підстриглась та змінила догляд про який розказувала тут: https://club.makeup.com.ua/post/5711/ та змінила гребінць для меншого пошкодження https://club.makeup.com.ua/post/5511/

Пам’ятаємо, що ніяка олійка не відновить цілісність волосини але покращити стан взмозі.

Чи купила б ще раз? Так!

Виробник вказує, що олійка підходить для всих типів волосся. Думаю це індивідуально потрібно визначати та дивитись на весь комплекс догляду який використовуєте.

Всім гарного волосся😊