Така ніжна і водночас ефектна - Bobbi Brown Crushed Lip Color
У відтінку "Cabana"
Всім привіт✌
Останні кілька років я все більше віддаю перевагу бальзамам для губ, але іноді хочеться і шиканути).
Останньою купленою мною помадою стала - Bobbi Brown Crushed Lip Color у відтінку "Cabana", якою я практично не користувалася, але вона безперечно заслуговує на увагу. Розповідаю👇
💄 Зовнішній вигляд
Помада представлена у класичному пластиковому футлярі з дуже лаконічним дизайном. Покриття футляра матове, але не дуже марке, що мене здивувало).
Центральна кольорова вставка – глянсова і вказує на колір самої помади.
Стік викручується на всю довжину, механізм працює плавно, не заїдає.
Ковпачок щільно закриває футляр і сам по собі не злітає, навіть у сумочці.
Стік класичної форми із зрізом, яким згодом затирається.
Вага: 3,4 гр, витрата економічна.
💄 Текстура та аромат:
Bobbi Brown Crushed Lip Color має текстуру, яка нагадує крем-бальзам. Вона ніжна, але водночас досить щільна. На дотик трохи жирнувата і липкувата, але не критично, хоча на губах це відчувається.
Аромат - це найбільший недолік помади, відверто кажучи вона смердить. Коли я відкриваю футляр, то маю таке відчуття, що захо джу на овечу ферму).
Добре, що на губах аромат зовсім не відчувається, але в процесі нанесення викликає огиду.
💄 Відтінок
Мені хотілося відтінок кольору нюдового нюду і на свотчах Cabana" виглядав саме так - спокійний, ніжний відтінок. Але, насправді ж це досить насичений кораловий колір з теплим підтоном.
Такий яскравий колір - це не моє, але я не засмутилася, тому що у помади дуже ніжний фініш і на губах колір виглядає напівпрозорим, не таким насиченим як на фото-свотчі.
* Відтінок може трохи змінюватись в залежності від освітлення.
💄 Нанесення
Через щільну текстуру помада досить примхлива в нанесенні і зі стику її наносити просто неможливо, вона зовсім не ковзає по губах).
Мене рятує пензлик. При нанесенні пензликом, текстура начебто стає більш пластичною та піддатливою. При зіткненні зі шкірою вона трохи тане, що полегшує процес нанесення.
Я ношу помаду пензликом і потім розтушовую подушечками пальців, отримуючи обіцяний виробником ефект зацілованих губ).
З олівцем помада поводиться непогано, не розмазує його і не розтікається за контур.
Пігментація: в один шар - напівпрозора, як у відтінкового бальзаму. Однак, помаду можна нашаровувати для отримання більш насиченого і щільного покриття, але при сильному нашаруванні вона дуже виділяє текстуру губ і провалюється в складочки.
На губах текстура відчувається, але не критично, губи між собою не склеює)
Фініш: натуральний, злегка вологий, я б сказала - атласний зі спокійним переливом.
Мене приємно здивувала стійкість помади, враховуючи її текстуру і фініш я була впевнена, що вона протримається не більше години, але ні:
- При нанесенні щільним шаром помада тримається на губах 3-4 години, після чого доводиться трохи підкоригувати покриття.
- При нанесенні в один шар з розтушовкою, вона тримається трохи довше (до 6 годин) і поступово сходить нанівець. Але вже через 2-3 години пігмент починає скочуватися ближче до слизової.
Помада може пережити чашку кави та круасан, але за повноцінний обід все ж таки зітреться).
💄 Висновки
- Відмінне рішення для денного, спокійного макіяжу.
- Помада зволожує та пом'якшує шкіру губ.
- Дає гарний, природний фініш.
- Має непогану стійкість для своєї текстури.
Ложка дьогтю:
- Дуже неприємний запах
- Практично неможливо нанести без пензлика
- Не дуже добре поводиться при нашаруванні
Коментарі (0)