Чи варто с пробувати meddis?
Мій досвід через місяць користування
Вік: 31 рік. Шкіра жирна/комбінована (як гормони себе поведуть). Маю акне десь між легким і середнім. Шукала щось відносно недороге, але дієве, тож вирішила спробувати цю лінійку.
Гель для вмивання. Дуже цікавий. В складі окрім всього іншого 2% саліцилової кислоти і 0,5% азалеїнової кислоти, що є дієвим для боротьби з акне, а також екстракти чайного дерева і м'яти. Тому умивашка має яскравий аромат, який особисто мені на початку аж очі виїдав, але з часом звикла. Загалом умивашка мені сподобалася: 9/10
Ензимна пудра для вмивання 3 в 1. Це моя перша ензимка, до цього я чергувала пілінги і скарби. Але тепер я мабуть зможу відмовитися від скрабів на користь ензимки. Це кохання з першого використання! На упаковці написано, що в складі має вітаміни в12 і с, ніацинамід, але краще орієнтуватися на склад ніж на те, що написано маркетинговій частині упаковки. Ензимна пудра: 10/10
Тонік, а точніше лосьон для звуження пор (що б це не означало). В складі саліцилова, гліколева, гілауронова і, звісно, азелаїнова кислоти, але і це ще не все. Тут і пантенол, і цинк, і ніацинамід, і кофеїн, і біотін. І куди без екстракту чайного дерева, календули і конського каштана. Коротше, відчуття ніби виробник змішав в одному засобі все що можна було знайти від акне. Дієвий, але як на мене дещо агресивний. Тож моя оцінка 9/10.
Сироватка, що не дуже схожа на сироватку. Більше схожа на рідкий крем. І разом із тим засіб, який я не зовсім зрозуміла. Основний компонент сироватки ніацинамід і для жирної/проблемної шкіри це дуже класно, але він же є і в лосьоні, і в кремі. Взагалі багато компонентів дублюється з лосьона: пантенол, цинк, кофеїн. І ці ж компоненти дублюються в кремі. Нашо три поспіль? Чи варто закривати сироватку кремом якщо ця сироватка сама як крем? І найголовніше питання : як його використовувати, чи зранку, чи ввечері, чи під крем, чи чергувати? Словом сироватка непогана, але за незрозумілість і помітну слабкість складу в порівнянні з іншими засобами лінійки: 6/10
Денний крем. Крем сподобався: доволі легкий, швидко поглинається, матує шкіру, плюс захист від сонця - в кремі аж 3 санскріни. Але певні мінуси є. По перше, це білі дрібні часточки які залишаються на шкірі, я подумала, що це часточки крема які застигають в упаковці. По друге, це упаковка яка в теорії повинна бути зручна, а де факто чи то неякісна, чи то не пристосована під дану консистенцію крема. В складі вже знайомі цинк, пантенол, чайне дерево, ніацинамід, кофеїн і багато іншого. Крем гарний, але через упаковку 9/10.
Загальний підсумок. Серія гарна, дієва при доволі низькій вартості. В мене помітно зменшилась кількість висипань, а шкіра загалом стала світлішою за рахунок зменшення кількості чорних цяток. Тож результатом я задоволена і можу радити цю серію, особливо підліткам і людям з легкою формою акне буде корисно.
Але певні нюанси є. Перший - це сироватка. Вдруге я її навряд чи придбаю. Другий - якщо є денний крем, то де нічний? Мені не вистачило.
Сподіваюсь мій досвід був корисним ☺
Коментар і (0)