Помада, яка вартує кожної копієчки
Yves Saint Laurent Rouge Volupte Shine У мене у відтінку 88, я чекала на нюд, судячи з назви, а приїхало щось коричнево-вишневе, благо така вона тільки у стіку, на губах перетворюється у ніжний натуральний відтінок.
Текстура тут неймовірна, все таки вміє цей бренд робити хороші помади. Вона досить сяюча, але сказати, що формула бальзамного типу я неможу, оскільки має відносно високу пігментацію( вище середнього).
Упаковка лакшері у всіх красі і доречі дуже якісна, вона у мене давно і як новенька, стік теж не розхитався, не розплющився, все гуд.)
88 відтінок чудовий на кожен день. Це наче бутерброд зі сливовим варенням запивати какао з молоком.
Мені подобається баланс текстури і цього відтінку, незнаю, як інші кольори, але тут ідеальне поєднання.
Лягає рівномірно, в складки не затікає, за контур теж ні.
Неоднарозо подруги помічали : "в тебе на шубах щось дороге?" 😅 Якось так вона працює. Також досить комфортна, губи м'які і зволожені.
Купляла на знижка х, ціни точно не згадаю, але саме з цим гарним відтінком мені пощастило, дивно, що він був на сейлі.
Помада якісна і поєднала в собі приємне з корисним: зволоження, гарний дизайн, приємний відтінок, однозначно хороша річ.
Коментарі (0)