❤️Nature Repablic як завжди клас🤩👍Шампунь проти випадіння волосся
фінал історії з комфузом про кокосову олійку🤣
Трохи передісторіїї про комфуз з кокосовим маслом ))) З'явилась проблема з шкірою голови і волоссям і я вирішила простимулювати кровообіг шкіри голови за допомогою масажера, алое вера, кокосової олійки. Помила волосся і на підсушене волосся замість нормальних олійок використала натуральну кокосову для оздоровлення. Ну результат був авжеж жахливий. Я перестаралась і волосся виглядало жирним наче місяць волосся не мила)) Цю історію з фото можна знайти у мене на сторінці.))) https://club.makeup.com.ua/post/8318/
А тепер продовження : Вирішила витримати вже кілька днів цю кокосову олійку, довести оздоровчу процидуру прямо до максимуму впитування)). І от через кілька днів я нарешті зібралась помити волосся. Хтось казав, що рази три потрібно було намилювати шампунем що б вимити весь жир. В мене це вийшло за 1 раз👍 . Причому що зазвичай мені одного пакетику шампуню може й не вистачити.
Про класну шампуньку від випадіння волосся BLACK BEAN Anti Haer Loss Shampoo
Якраз нещодавно придбала пробники улюбленого, найвідомішого в Азїї корейського бренду NATURE REPABLIC проти випадіння волосся, тобто стимулюючу ріст .
- Вистачило 1 пакетику на моє жирне, дуже довге, густе волосся. Неочікувано для мене шампунька дуже швидко і гарно взпінилась.
- Приємний освіжаючий легкий м'ятний чи мінтоловий запах👍
- Легке освіжаюче відчуття на шкірі , дуже приємне, Не викликало дискомфорту чи нестерпного печіння. Така собі релаксова СПА процедура для шкіри голови.
- Піісля використання волосся чисте, не обтяжене з природнім блиском та об'ємом
- Не сушить шкіру голови👍
- Не викликало подразнень чи алергії
Я задоволена покупкою і рекомендую спробуватиNature RepablicBLACK BEAN Anti Haer Loss Shampoo
Після шампуню використала маску теж відомого корейського бренду Inisfree
Дала другий шанс кератиновому спрею для розплутування волосся.
Inebrya Keratin One Multi-Action
Після підсушки мокрого волосся легко розпилила засіб і розчесала щіткою для волосся . Так по прядкам усе волосся.
Ефек авжеж не рідкий шовк як від крутих олійок, але волосся стало м'яким, легким, приємним.
Запах👍!!! Для мене важливо,що б був легкий не нав'язливий.
Цей спрей довго стояв у стороні, бо в мене були круті олійки на той момент, але зараз думаю я таки довикористаю усю пляшку. Мене зараз влаштовує природній вигляд і блиск волосся. 👍Змінила думку
Коментарі (0)