Help! Шукаю умивашку

Help! Шукаю умивашку

Сподіваюсь побачити поради в коментарях, а поки що розкажу про три останні умивашки, якими я користувалася.

Dr Sante "Cucumber". Класна, максимально бюджетна умивашка, про яку тільки ледачий не написав 😆 Легкий аромат огіркової свіжості, приємні відчуття від умивання. Якщо не знайду чогось цікавішого в цій ціні, то залишу цю умивашку як маст хев на випадок коли хочеться, щоб шкіра відпочила від усього. Якогось яскравого ефекту не побачила, але і не очікувала: шкіра частенька, але без мильної стягнутості і неприємної сухості.

Demoskin "3 в 1". Умивашка позиціонує себе як засіб для боротьби з демодекозом. Для мене стала рятівником, коли в період ПМС шкіра божеволіє і стає як млинець. Відчутно сушить шкіру. Але і з акне дійсно допомагає. За свої гроші аж вау ефект. Тим не менш користуватися нею постійно - я б не радила, але як рятівник - дуже гуд.

Meddis " Norma skin". Писала окрему статтю про всю лінійку. Якщо коротко, дієва умивашка на кислотах, з ну дуже яскравим ароматом. З часом звикаєш, звісно, але іноді хочеться чогось менш термоядерного. Тож для лікування акне, придбати всю лінійку і пройти курс - гарна ідея, а от на кожен день, я особисто не наважусь.

Сподіваюсь було корисно і чекаю на ваші поради в коментарях ☺