Pilirina 💛💙

BYPHASSE, я вже від тебе не відмовлюся!

BYPHASSE, я вже від тебе не відмовлюся!
BYPHASSE, я вже від тебе не відмовлюся!
BYPHASSE, я вже від тебе не відмовлюся!

Гель для душу BYPHASSE (Біфаз) міцелярний, збагачений для нормальної та сухої шкіри 1000 мл

Міцелярним гелем BYPHASSE (Біфаз) і, взагалі, косметикою цієі марки я почала користуватися з нового року. Заходила в аптеку купити засоби від застуди та звернула увагу на вітрину з косметикою. Ознайомила з асортиментом і побачила цей самий гель. Ціна - шок! Але замовляю BYPHASSE на Мейкап, бо тут у рази дешевше.

Флакон пластмасовий, не дуже гарноі якості, якщо чесно. Гель прозорий, має в'язку структуру. Є зручний дозатор, але він весь час відвалюється. Але це для мене не критичний момент, бо сам гель суперовий. Тим паче, за таку ціну.

Склад:

Aqua (Water), Sodium Laureth Sulfate, Cocamidopropyl Betaine, Sodium Chloride, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Disodium Cocoamphodiacetate, Parfum (Fragrance), Glycerin, Citric Acid, Polyquaternium-7, Magnesium Nitrate, Sodium Benzoate, Magnesium Chloride, Methylchloroisothiazolinone, Methylisothiazolinone, Geraniol, Hexyl Cinnamal.

У Києві вода дуже жорстка і гель для моєі сім'і як знахідка. Читала у відгуках до покупки, що гель дуже схожий на La Roche-Posay. Порівняти не можу, бо той не пробувала.

Те, що він не викликає алергічних реакцій - перевірено на собі. Шкіра після використання почувається чудово - немає ні сухості, ні стягнення, ні лущення.

Переваги:

для нормальної та сухої шкіри;

pH-нейтральна формула

не містить в своєму складі штучних барвників та мила;

пляшка з помпою;

великий об’єм.

Я однозначно буду його купувати і дуже ним задоволена!