Alyona Fedyk

Ще одна трійка для ароматизації дому: воски від Yankee Candle

Ще одна трійка для ароматизації дому: воски від Yankee Candle

Мій допис про аромавоски Yankee Candle можна прочитати тут: https://club.makeup.com.ua/post/1725/. Але сьогодні розкажу про ще одне тріо, яке запало мені в душу неймовірними ароматами. Це – спокій, романтика та енергія…

Ще одна трійка для ароматизації дому: воски від Yankee Candle

Якщо хочеться відчути спокій та тишу хвойного лісу, наповнитись гармонією та поєднатися з природою, це – найкращий провідник у світ умиротворення. Я, як людина, яка дуже любить ліс, просто потребую цього аромату у своєму домі. Звісно, композиція воску трішки складніша, ніж чистий запах хвойних гілок та вологої кори, але це все-одно момент насолоди та єднання з природою. Спокійний деревний, лісовий аромат створює ідеальну атмосферу для медитації або просто глибокого сну.

Заявлені ноти: бальзамічна база з кедровим звучанням та акордами ялівцевої ягоди.

На пакуванні зображена затишна кімната, свічка та панорамне вікно, але насправді я б замінила його на щось більш еротичне:) Для мене це аромат зваблення та чуттєвості – ідеальна база для створення романтичної атмосфери. Це своєрідна унісекс-композиція з доволі ніжними та водночас сильними “маскулінними” акордами. Чую щось холодне та освіжаюче, квіткове, а також пудрове… Для мене це “Діор” у світі аромавосків – дорогий, впізнаваний та розкішний аромат. Вам точно треба його відчути.

Заявлені ноти: ніжний та чуттєвий жасмин в оточенні теплого бурштинового мускусу та пачулієвих обертонів.

Ну і куди ж без квітів? Це ж я…:) Весна, сонце, більше енергії та внутрішньої сили. Це все про нього. Відкрийте вікно у квітучий вишневий сад або, якщо ви – житель мегаполісу, запаліть чайну свічку під воском Cherry Blossom. Ммм, ця неймовірна солодка мить. Відчуваю яскравий аромат цвітіння з медовими та трішки трав’яними акордами. А що у офіційній піраміді?

Заявлені ноти: оберемок свіжих весняних квітів під теплими сонячними променями.

Аромавоски Yankee Candle – це дуже насичені аромати, а ще найзручніший формат, бо можна запалити чайну свічку і лягати спати:) Контролювати процес горіння не потрібно, а от атмосфера в домі точно зміниться на краще. Тож, дівчата, аромалампа, воски і набір чайних свічок – початковий набір для ефективної ароматерапії.

P.S. Аромавоски я замінюю після 7-10 сеансів. Він не коптить і не чорніє, і моя заміна зумовлена лише втратою насиченості аромату, от і все:)