khoroshaeva

Дієтична добавка ZEST Multivitamin 💊

Дієтична добавка ZEST Multivitamin 💊

Всім привіт✌
Як тільки я переступила рубіж 25 років, то всі болячки світу просто обрушилися на мене 🤣

Пішли нескінченні лікарі, аналізи, обстеження, діагнози.
Так чи інакше все це спричиняє стрес, втому, недосипи і, звичайно ж, жахливий настрій.
Терапевт мені порадила трохи підтримати організм вітамінами та повторювати курс 2-3 рази на рік.
На вибір мені запропонувала 2 комплекси – Vitrum Plus або Zest Multivitamin.
Чомусь мені більше сподобався саме другий варіант і ось я купую цю баночку вже кілька років поспіль.
* Хочу відзначити, що ці вітаміни відносяться до категорії дієтичних добавок і в принципі перед їхньою покупкою не обов'язково здавати аналізи та відвідувати лікаря. Однак, я раджу все ж таки відвідати терапевта, оскільки безконтрольний прийом вітамінів все ж таки може дати далеко не позитивний ефект.

Розповідаю, який ефект отримала я 👇

Вітаміни представлені в класичній баночці із пластику із гвинтовою кришкою.
Зазвичай мені вистачає одного курсу прийому вітамінів - 1 місяць, тому баночки з 30 таблеток цілком достатньо. Однак, виробник пропонує баночки і з більшою кількістю таблеток, зручний варіант для прийому всією родиною.

На упаковці вказана вся необхідна інформація, а також додаткова інструкція. Я не писатиму про склад, тому що не сильно в цьому знаюся, лікар сказав пити - я п'ю).
З повним комплексом вітамінів та складом можна ознайомитись в інтернеті.

Капсули виконані цікаво, вони тришарові. Виробник каже, що ця тришаровість передбачає більш ефективне засвоювання кожного з вітамінів:

• 1 шар - ШВИДКИЙ: дає Енергію.
  • 2 шар - СЕРЕДНИЙ: підтримує обмін речовин та роботу імунної системи.
  • 3 шар - ПРОЛОНГОВАНИЙ: відповідає за красу.

Таблетка досить велика, як у довжину, так і у висоту, але ковтається легко)

Вітаміни приємно пахнуть, чимось цитрусовим.

Смак не дуже приємний, кислий, але він практично не відчувається, так як таблетка швидко проковтується і не залишає ніякого післясмаку.

Я п'ю вітамін щодня, вранці.
Пити таблетку потрібно після їжі, щоб не давати навантаження на ШКТ.

На день можна пити не більше 1-го вітаміну, щоб уникнути алергічної реакції.
Тривалість курсу прийому вітамінів краще обговорити із лікарем.
Я найчастіше пропиваю курс у 30 днів, але якось пила і 2 місяці, цьому посприяли погані аналізи та потреба мого організму у вітамінах.

Вітаміни Zest з'являються в моєму житті не більше 2-х разів на рік, найчастіше це осінь-зима, але знову ж таки, все може змінюватись в залежності від індивідуальних потреб.

* Ось наприклад зараз я п'ю вітаміни в незвичний для мене період – навесні).

Після прийому добавки абсолютно комфортний стан – немає жодних запаморочень, нудоти та інших розладів/алергічних реакцій.

Ефект від прийому вітамінів швидше накопичувальний, помітний буде через 1-2 тижні.

• Поліпшується настрій, з'являється більше енергії. Навіть вранці прокидаюся бадьорішою. З'являється приплив сил та енергії, відразу хочеться творити)
  • У складі є магній і вітамін B6, вони обидва впливають на зниження рівня стресу, розслаблення та здоровий сон. З прийомом вітамінів у мене завжди вирівнюється графік сну, я раніше засинаю і раніше прокидаюсь). Також, ніби трохи знижується рівень тривожності, що зараз дуже актуально.
  • У процесі прийому вітамінів у мене нормалізується рівень гемоглобіну.
  • В цілому, самопочуття стає набагато кращим.

Для мене прийом вітамінів - це більше про самопочуття, але знаю, що багато хто п'є вітаміни для росту волосся/нігтів і поліпшення шкіри. У цьому плані Zest Multivitamin теж поводиться непогано:

• Наприкінці прийому курсу, волосся стало помітно менше випадати. Коли пила вітаміни 2 місяці, то було помітне зростання волосся, але при курсі в 1 місяць зростання я не помітила.
  • Проте помітила шалене зростання нігтів), а також вони стали міцнішими.
  • Трохи покращився колір шкіри, став свіжішим. Інших змін зі шкірою в мене не було.