Красивий догляд для тіла🩷
Хочу поділитись своїм суб'єктивним досвідом користування продуктами бренду MARÊVE.
З цими засобами прийоми душу стали дуже пахучими, а поличка у ванній естетичніша 😍 А ще це засоби від українського бренду))
Користуюсь ними вже більше двох тижнів і думаю, час залишити відгук.
Почнімо з парфумованого гелю для душу. Він має блідо рожевий колір та малесенькі блискітки. Блискітки не залишаються на тілі, але дарують естетичне задоволення тим, кому таке подобається.
Що мені найбільше у ньому подобається, то це запах😍 Так, це дуже суб'єктивна тема, та я люблю яскраві аромати, а тут якраз такий насичений, навіть залишається деякий час на тілі після миття, слабкий, та все ж.
Щодо своїх функцій, як гель для душу, то все ок: очищає тіло, у мене не було подразнення чи алергічної реакції, легко змивається та легко піниться; на моє тіло вистачає невеликої кількості гелю, тому буду користуватись довго)) Не сушить шкіру, та і не зволожує, залишає приємні відчуття та легку віддушку аромату)
Загалом, гель мені сподобався, очікування виправдані)
Про скраб, баночка зручна, частинки маленькі, також насичений аромат, від якого б'юті рутина стає приємнішою)
Сам скраб м'який, ніжний до тіла, легко наноситься.
Якщо потримати довше на тілі, починає чухатись, але подразнення чи алергії не було.
Після використання залишає легеньку плівочку, тому бриття та скрабування у мене в різні дні😅
Загалом після цього скрабу шкіра м'ягша, приємна на дотик.
Не сушить, шкіра після скрабу навіть зволожена, та, думаю, це завдяки плівочці. Попри це відчувається очищення)
Для мене цей скраб більше як для морально-естетичного задоволення та розслаблення.
Коментарі (0)