Alyona Fedyk

Волюмінайзер від Catrice: збільшує чи ні?

Волюмінайзер від Catrice: збільшує чи ні?

Звісно, після допису @O’Ostah в вішлист полетів червоний Catrice Volumizing Extreme Lip Booster, але, коли він нарешті з’явився на makeup.ua, я побачила, що у колекції є різні відтінки та смаки. На пробу взяла найбюджетніший 040 і, скажу вам, що абсолютно не прогадала, бо він неймовірний на губах.

Звісно, очікувати від волюмінайзера ефекту, як після контурної пластики губ гіалуроновою кислотою, не варто… Але! Магічним чином він робить контур більш чітким, і саме в цій зоні губи дійсно наповнюються. А-ля така собі безін’єкційна техніка «Плоский бант»)) Також губи одразу наливаються кольором, стають більш червонішими, але це і не дивно, бо ж пече… Тонким губам засіб об’єму додасть 100%.

Пече. Дуже. Оце дійсно хардкор) Особливо відчуваю печіння саме в зоні верхнього контуру. Якщо губки чутливі, то перші хвилин 10-15 вам буде дуже дискомфортно. Готуйтесь до пекельних відчуттів та забудьте про поцілунки, бо палати буде і ваш чоловік… від люті і перцю на своїх не звиклих до такого губах)

Окрім відтінку, відрізняється від червоного волюмінайзеру ще й наявністю мікрочастинок, які дуже красиво мерехтять. На пензлику та на руці чітко видно м’ятний відтінок блиску, але на губах він на 100% прозорий, а коли губи починають червоніти, то вже немає ніякої різниці, який той блиск у тубі)) Мерехтіння делікатне, чарівне… Безумовно, це величезний бонус, бо без нього це був би просто прозорий глянцевий блиск.

Смак Sour Mood. Так, саме смак, не запах) Я постійно хочу облизати губи, бо це 100%-й смак мого улюбленого лимонного Стрепсілсу)) Коли потрапляє на язик, то відчуваєш кислий, шипучий цитрусовий смак. Може й горло перестане боліти))))

Волюмінайзер від Catrice не став для мене мегавідкриттям, але я не пошкодувала, що купила цю б’юті-магію. Користуюсь з задоволенням для створення більш чіткого контуру без олівця та налитого відтінку, а ще іноді наношу його пальчиком на замальовані олівцем губи для фантастичного ефекту мерехтіння.