Волюмінайзер від Catrice: збільшує чи ні?
Перевірила на собі дію легендарного (ні, не Діор’івського, ще легендарнішого) волюмінайзера від Catrice, і, звичайно, ділюсь враженнями з фото-підтвердженнями. Чи збільшує – судити вам, але мені теж є що сказати про цей блиск.
Звісно, після допису @O’Ostah в вішлист полетів червоний Catrice Volumizing Extreme Lip Booster, але, коли він нарешті з’явився на makeup.ua, я побачила, що у колекції є різні відтінки та смаки. На пробу взяла найбюджетніший 040 і, скажу вам, що абсолютно не прогадала, бо він неймовірний на губах.
Головне питання: то чи збільшує він губи?
Звісно, очікувати від волюмінайзера ефекту, як після контурної пластики губ гіалуроновою кислотою, не варто… Але! Магічним чином він робить контур більш чітким, і саме в цій зоні губи дійсно наповнюються. А-ля така собі безін’єкційна техніка «Плоский бант»)) Також губи одразу наливаються кольором, стають більш червонішими, але це і не дивно, бо ж пече… Тонким губам засіб об’єму додасть 100%.
Відчуття на губах
Пече. Дуже. Оце дійсно хардкор) Особливо відчуваю печіння саме в зоні верхнього контуру. Якщо губки чутливі, то перші хвилин 10-15 вам буде дуже дискомфортно. Готуйтесь до пекельних відчуттів та забудьте про поцілунки, бо палати буде і ваш чоловік… від люті і перцю на своїх не звиклих до такого губах)
Відтінок 040 Sour Mood
Окрім відтінку, відрізняється від червоного волюмінайзеру ще й наявністю мікрочастинок, які дуже красиво мерехтять. На пензлику та на руці чітко видно м’ятний відтінок блиску, але на губах він на 100% прозорий, а коли губи починають червоніти, то вже немає ніякої різниці, який той блиск у тубі)) Мерехтіння делікатне, чарівне… Безумовно, це величезний бонус, бо без нього це був би просто прозорий глянцевий блиск.
Смак Sour Mood. Так, саме смак, не запах) Я постійно хочу облизати губи, бо це 100%-й смак мого улюбленого лимонного Стрепсілсу)) Коли потрапляє на язик, то відчуваєш кислий, шипучий цитрусовий смак. Може й горло перестане боліти))))
Формула з ментолом та екстрактом перцю чилі. Не тестується на тваринах, на 100% веганська, без вмісту парабенів та спирту.
Волюмінайзер від Catrice не став для мене мегавідкриттям, але я не пошкодувала, що купила цю б’юті-магію. Користуюсь з задоволенням для створення більш чіткого контуру без олівця та налитого відтінку, а ще іноді наношу його пальчиком на замальовані олівцем губи для фантастичного ефекту мерехтіння.
Коментарі (0)