Бюджетні аналоги частина-2. 40$ or 4$
Блиски від Dior я завжди дуже любила, нещодавно їх зняли з виробництва, незнаю чи лінійку оновлять, як це сталось з Maximizer.
Коли вперше нанесла це глянцеве задоволення на губи зразу ж зрозуміла, що таке дороге він мені нагадує- Dior Addict stellar gloss у відтінку 640, у них схожі не тільки відтінки, а й інші характеристики.
мій перший пост про аналоги: https://club.makeup.com.ua/post/6745/
Перше фото на губах -Діор
Відтінки нюдові, але лягають на губи адекватно, більше підходять під контурний олівець, хоча якщо їх юзати соло, то виходить нереально ніжно.
Вони супер глянцеві, от це в блисках я обожнюю, саме не масляну текстуру, а такий гелево-глянцевий ефект, з яким губи соковиті.
Не липкі, це блиски в максимально комфортній формулі, також я отримую чудове зволоження, від Dior трішки більше, але Essence не сильно поступається.
У більш дешевшого аналогу об'єм 5 мл, у люксу-6,5.
Аплікатор більше подобається Essence, оскільки набирається більше продукту, а от у Dior він має ворсинки, які згладжуть глянець, тому треба наносити декілька разів, з іншим все робиться швидше.
Люксовий блиск більш пігментований, а от дешевший спочатку лягає трішки навіть не полосами, радше хвильками такими, але дуже швидко всідається, тому все гуд.
Друге-Есенс
Як бачите такий непростий відтінок виглядає навіть на макро адекватним, що вже говорити про загальний образ.
Більш прозорий, але все одно нереально схожий, в загальному образі відрізнити їх непросто.)
Блиски чудові і більш дешевий поступається упаковкою і трішечки зволоженням, аплікатор у нього ж мені більше подобається, тому не бачу сенсу платити більше, хіба заради певних відтінків.
Коментарі (0)