Косметика для немовляти
Коли я дізналась, що в мене буде дитина, я чомусь дуже переживала чим я її буду мити. ну і накупила всякого😅 То ж сьогодні розкажу і покажу косметичні засоби маленької Іринки, якій скоро 4 місяці.
Засоби для немвляти поділю на чотири групи:
Шампуні;
Гелі для душу;
Засоби під підгузок;
Серветки.
Шампунь
В шампунних представниках у нас сьогодні два засоби - бюджетний і не дуже.
За бюджет у нас відповідає Бюбхен, за "не дуже" Уріаж.
Обидва засоби чудово миляться, не пересушують ніжну дитячу шкіру. Особливої різниці окрім віддушки і крім ціни я не побачила. У Бюбхен приємна ніжн-пудрова віддушка, а от у Уріаж доволі різкий аромат, на який на щастя у малої алергії не було.
Гелі для душу
Гелі для душу також представлені бюджетом і не дуже. Ліндо отримала в пакунку малюка, а от Уріаж купляла разом з шампунем. Щодо Ліндо - він сильно милиться і миє до скрипу, не має аромату, точніше пахне він ПАВами тобто трохи пластмасою. Уріаж менш милкий, але доволі непогано миє ніжну дитячу шкіру не пересушуючи її. Аромат такий же різкий як і у шампуня, але маляті підійшов, а я змирилась.
Засоби під підгузок
Засоби під підгузок - тут справжнє різномаїття. Присипка Бюбхен має чудовий пудровий аромат добре підсушує шкіру лишаючи її ніжною
Судокрем - теж підсушуючий засіб - я його користую щоб після купання і вимочування дитини рушником промастити ним всі складки і згини.
Крем під підгузок Ліндо - на водній основі, добре зволожує, але треба дуже добре його втирати.
Ще користувалась кремом під підгузок Бюбхен - він підсушуючий і має чудову віддушку. Покупку вже повторила, але він ще не прийшов.
Ну і мій чудовий Ля Рош перейшов дитині, як засіб від сухості шкіри. Дитині підійшов просто дуже добре. Шкіра ніжна і не лущиться
Серветки
І на останок - серветки. Спробувала всюю лінійку Хаггіс і моїм фаворитом лишаються синенькі. Білі не сподобались через те, що мають аромат. Зелені без запаху і в принципі норм. Докладніше про серветки туть: https://club.makeup.com.ua/post/6031/
Висновок
Отже всі засоби окрім гелю Lindo чудово підійшли маляті і я можу сміливо рекомендувати їх до користування. Але пам'ятайте, про таку штуку як індивідуальна алергічна реакція. Вона а може бути навіть на найкращі інгредієнти.
Також я не раджу користуватись для немовляти засобами дуже маленьких інді брендів, та домашніх косметиковарів за одної простої причини - ви можете ставити експерименти над собою, але немовля дуже ніжна штука, тому побережіть його крихке здоров'я🥰
Коментарі (0)