Огляд на Bell Hypoallergenic Anti-Redness Primer
Зелений праймер від Bell. Фото до та після.
Сьогодні будемо маскувати моє постакне з Bell Hypoallergenic Anti-Redness Primer та Bell Hypoallergenic Cover Eye and Skin Concealer.
Отже, почнемо з Bell Hypoallergenic Anti-Redness Primer. Думаю всім відомо що зелений праймер створений для перекриття небажаного почервоніння на шкірі (акне, постакне, купероз, розацеа і т.д.).
Для демонстрації я додаю фото з макрозйомкою моєї шкіри з використанням продукту. Ви можете самостійно порівняти ефект до та після. (Хочу зауважити що в мене дуже суха шкіра, тому майте це на увазі).
А тепер я напишу власні враження:
- Мені подобається цей праймер, він дійсно перекриває почервоніння, звичайно не на 100%, тому для цього доведеться використати консилер, але дійсно він з цим впорався. + він перекриває ще деяку жовтизну мого обличчя.
- Не можу сказати що він вирівнює тон обличчя ідеально, деякий ефект є, але він не суттєво помітний (можливо через мою багатостраждальну шкіру від акне).
- Легко лежить на обличчі, не западає в пори, не сушить, хоча і не зволожує. Просто приємна текстура.
Висновок: для мене це хороший праймер, приємна ціна, приємно лягає на шкіру, справляється зі своєю задачою.
Коментарі (0)