Кохання Квітка

Огляд на Bell Hypoallergenic Anti-Redness Primer

Сьогодні будемо маскувати моє постакне з Bell Hypoallergenic Anti-Redness Primer та Bell Hypoallergenic Cover Eye and Skin Concealer.

Отже, почнемо з Bell Hypoallergenic Anti-Redness Primer. Думаю всім відомо що зелений праймер створений для перекриття небажаного почервоніння на шкірі (акне, постакне, купероз, розацеа і т.д.).

Для демонстрації я додаю фото з макрозйомкою моєї шкіри з використанням продукту. Ви можете самостійно порівняти ефект до та після. (Хочу зауважити що в мене дуже суха шкіра, тому майте це на увазі).

А тепер я напишу власні враження:

1. Мені подобається цей праймер, він дійсно перекриває почервоніння, звичайно не на 100%, тому для цього доведеться використати консилер, але дійсно він з цим впорався. + він перекриває ще деяку жовтизну мого обличчя.
  2. Не можу сказати що він вирівнює тон обличчя ідеально, деякий ефект є, але він не суттєво помітний (можливо через мою багатостраждальну шкіру від акне).
  3. Легко лежить на обличчі, не западає в пори, не сушить, хоча і не зволожує. Просто приємна текстура.

Висновок: для мене це хороший праймер, приємна ціна, приємно лягає на шкіру, справляється зі своєю задачою.