Blondie_rs

Зволожуючий крем для тіла від Seventeen

Зволожуючий крем для тіла від Seventeen

Всім привіт! Що ж, косметика косметикою, а про догляд за тілом також варто розповісти.

Останнім часом я хотіла приборкати новомодні баттери для тіла. Але що один, що другий - зволоження не давав. Лиш залишав жирність та блиск, який важко відмити 🤣 І питається: нахіба таке, що навіть шкіру не зволожить після ванни...

Раніше я використовувала лосьйони для тіла, а до кремів дійшла дещо згодом, коли шкіра дійсно стала вимагати зволоження.

Ох, ця прекрасна баночка крему...

Що ж, давайте по порядку: грецький бренд Seventeen був відомий мені ще давніше, але доглядова косметика в них з'явилась відносно недавно.

Текстура плотненька, поживна і зовсім не жирна. Розподіляється легко, впитується дуже швидко та не залишає жодного дискомфорту. Пахне чимось свіженьким, трав'яним та трішки цитрусовим. Запах в міру насичений. На шкірі мене не дратує і я люблю такий тип аромату. Економний, тож такої банки мені вистачить надоооовго.

У мене не суха-суха шкіра, тому не можу сказати, чи спасе прям пересушеність. Мені здається, що для дуже сухої шкіри треба брати більш живильне та жирненьке. А цей просто гарно зволожує та пом'якшує. Використовую як після душу, так і вдень на руки та ноги, де є потреба.