Blondie_rs

Моя колекція корейського сонцезахисту 🌞

Моя колекція корейського сонцезахисту 🌞

Привітики! Сонечко вже виглядає частіше, тож саме час поговорити про важливість сонцезахисту [який, бажано, і зимою наносити].

У моїй колекції зараз 4 сонцезахисних креми, один з яких - тонуючий; а ще один - у стіку. Моїм найпершим санскріном був Biossance Mineral Sunscreen зі скваланом та цинком. Дууууже хороша штука, але літом його було просто неможливо наносити - через свою поживну [хоча й доволі легку] текстуру він не давав шкірі дихати, а ще й сповзав... Тому я його лишила на холодну пору - і справлявся відмінно.

Далі я познайомилась із REN Clean Screen mineral spf, який позиціонується як матуючий. Та він був ще більш плотним, чим Біосанс, і я просто побоялась більше мати справу з некомфортними засобами, та й такими, які ще й вибілюють обличчя.

Придбала тональний крем Maxfactor з SPF і наче б на цьому зупинилась, але...

Жити далі без сонцезахисту - така собі ідея. Тож одного разу, листаючи Мейкап, я натрапила на цікавий та бюджетний продукт - сонцезахисний крем з алоє від Jigott. Бренд мені зовсім не відомий, але ціна [152 грн в 2020] мене привабила і я замовила. Та він виявився із тоном 🤣 який ще чогось віддавало в жовтий. Я жахливо розстроїлась, але потім все ж наважилась його нанести та розтушувати вологим спонжем, мов тональний крем, і... Була вражена!!! Виявляється, він підлаштовується під тон обличчя та зовсім не виглядає на мені жовтим! Має зволожуючий фініш, не підкреслює нерівності та доволі гарно тонує.

Згодом такий же придбала собі мама, сестра і тітка - ото я їх підсадила 🤌🏻 Останнім часом даний засіб рідко з'являється на Мейкапі, але все ж таки надія є - зверніть увагу на нього, якщо буде така можливість.

І після тонуючого у мене все ж таки появилась надія, що комфортний сонцезахист знайти реально! Тож, розповім, з якими ще баночками я познайомилась.

Mixsoon sun cream SPF 50+ з центеллою - має легкий запах центелли, який більше нагадує мені цитрус. Перше враження про нього було дуже позитивним. Крем невагомий, не липкий, лиш залишає легкий в'язкий фініш, на який можна гарно нанести тональний. Але, на жаль, при щоденному використанні викликав жахливу сухість шкіри, та навіть лущення на підборідді (в мене такого давно не було!). Звичайно, я гарно його змивала гідрофілкою та пінкою, тож це не через неправильне змивання. Просто, не мій продукт. Можливо, краще б підійшов жирній шкірі, тим паче центелла має заспокійливі властивості.

Я знайшла його! Face Republic Purity Sun Essence - легка есенція, яка має майже невідчутний аромат чогось бульбашкового та цитрусового. Він надзвичайно гарно розподіляється по обличчю завдяки своїй водяній консистенції та не залишає білих розводів. Дуже схожий на Biossance, але чудово підходить на теплу погоду - не скочується та не залишає дискомфорту. А ще, як виробник заявляє - безпечний для довколишнього середовища, зокрема, для морського світу [Reef Friendly]. Також, він гарно підходить як база під макіяж - дає гарний сяючий фініш, який я просто обожнюю!

Цей малюк від Isntree ще чекає свого тестування. Думаю, він під макіяж вже не підійде, адже не буде надто живильним та захоче самостійного використання. Не має запаху; спробувала його лиш провести по руці. Проте, напишу більш детально після тестування ✌🏻

Всім мирного сонечка та захищеної шкіри!