Легендарна сироватка The Ordinary - Niacinamide 10% + Zinc 1% - чи дійсно така дієва?

Легендарна  сироватка The Ordinary - Niacinamide 10% + Zinc 1% - чи дійсно така дієва?

Про цю сироватку можна почути багато варіацій відгуків: як схвальних, так і гнівних. Але залишається фактом одне - вона неймовірно популярна і її дійсно купляють, а тому, давайте розбиратися.

Я володарка комбінованої шкіри, схильної до висипань. Ще навіть рік тому я активно шукала догляд, який би допоміг позбутися ненависних висипань і почервонінь. Я вже була знайома з ніацинамідом, а тому знала який актив мені потрібен. Оминути сироватку від Ордінарі було неможливо, адже при згадці слова "ніацинамід" в переліку засобів є вона.

Я покладала великі надії на цей засіб, і він мене не підвів. Наразі, це 4 чи 5 баночка, на якій я точно не збираюся зупинятися. Хоча, я б і не скзала, що цей засіб - найкраще, що було з моєю шкірою, проте, він дійсно допомагає з запаленнями. І що цікаво, прищики сироватка підсушує, але саму шкіру - ні. Загалом, коли мені треба прибрати висипання чи бути впевненою перед важливою подією, що моя шкіра буде виглядати добре, то я завжди наношу цей засіб.

Проте, є і мінуси даної сироватки. Вона скочується. Хоч я і мажу невеликий шар, але під кремом вона завжди неприємно накатується. Саме з цієї причини я не рекомендую наносити її зранку під макіяж.

Дана сироватка орієнтована на жирну та комбіновану шкіру, а тому я б не рекомендувала її використовувати її людям у яких вона суха. Одного разу моя мама саме з таким типом шкіри спробувала продукт, і він жахливо пересушив її обличчя. Тому, будьте обережні.

The Ordinary - Niacinamide 10% + Zinc 1% крутий бюджетний варіант сироватки для проблемної шкіри, який варто спробувати.

Дякую, що прочитали. До наступних зустрічей.