katebondarrrenko

Саліцилова кислота від The Ordinary

Саліцилова кислота від The Ordinary
Саліцилова кислота від The Ordinary

Саліцилова кислота - класний компонент у догляді, який допомагає жирній шкірі у боротьбі з закритими/відкритими комедонами, надмірним виділенням себуму, нерівним тоном тощо. Знаючи про ці корисні якості, я вирішила і собі включити її у догляд. Так я і розпочала знайомство із саліциловой кислотою від The Ordinary. Чому саме вона? Тому що цей бренд зарекомендував себе як "золоту середину". Хороша якість за помірні кошти.

Але виявилося не все так просто...

Використовувала на ніч, рази 2-3 на тиждень.

Консистенція - ну чисто олія. Скільки не втирай, не вбирається, лише через годину як не більше. В підсумку ти вже втомлюєшся чекати і лягаєш спати з жирним, як млинець, лицем. Дуже неприємно відчувається на обличчі, тим паче "щасливій" власниці жирного типу шкіри.

Запах - теж специфічний, і він нікуди не розвіюється, а залишається з тобою на всю ніч. Особисто мені пахне олією.

Закрити кремом просто неможливо, ти і так дуже сильно відчуваєш серум на обличчі. Ніби перегруз.

Проте на ранок - вуаля, світла, зволожена шкіра. І ефект від цього засобу через деякий час я помітила - гарно заспокоює запалення.

Тому ставлю 5 із 10. Ефект є, але використовувати цей серум просто жах як незручно: важко поглинається, лежить олією на обличчі, має не дуже приємний запах та консистенцію. Саліцилова кислота - це must have для жирної шкіри, проте краще знайти якусь, хай і дорожчу, альтернативу.