katebondarrrenko

Славнозвісний тонік з гліколевою кислотою

Славнозвісний тонік з гліколевою кислотою

Я вже говорила, що я як людина easily tik tok influenced. Так у мене і зв'явився цей відомий тонік від The Ordinary. Проте про все по-порядку...

Користуюсь ним 2-3 рази на тиждень, наношу на сухе, а це дуже важливо, попередньо очищене обличчя за допомогою ватного диску. Чекаю хвилин 20 аби тонік остаточно ввібрався. Далі можу нанести щось заспокійливе, наприклад, Beauty of Joseon Calming Serum : Green tea+Panthenol та відновлюючи крем.

Перший час я була дуже задоволена ефектом від використання: така сяюча, чиста шкіра на ранок, посвітлішало пост акне. Згодом моє захоплення перетворилося в неприємне здивування. Почало вилазили все, що взагалі могло і звідти, звідки я навіть не очікувала. Я перелякалась, чесно. Навіть знаючи, який ефект несуть за собою кислоти, так як користуюсь ними вже більше року на постійній основі. Тому на деякий час я перестала користуватися цим тоніком, подумала, що він надто агресивний і просто не підійшов моїй шкірі.

Проте через деякий час, трішки почитавши про нього, подивившись відгуки, я вирішила повернутися до нього і просто перетерпіти цей, як його часто називають, період чистки. І правда, стан шкіри покращився, а запалення почали загоюватися.

Отже, головні правила у користуванні цим тоніком аби точно з ним подружитися: сухе лице, користуватися НЕ кожного дня (не мучайте свій захисний бар'єр шкіри), давати шкірі відновлюватися і допомагати їй в цьому (відновлюючий серум, крем тощо). Тоді все буде окей, і він буде працювати як потрібно, не роблячи гірше.