антицелюлітні процедури з олією Ikarov. комплексний підхід до схуднення
олія досить не дешева, беру завжди коли є знижки. на мейкапі бувають 25-30% олія ефективна, шкіра помітно стає кращою у місцях застосування.
Я не вірила у будь який навіть маленький антицелюлітний ефект олій, допоки не побачила обиравши Флоральну трояндову воду, що у Ікарова є і антицелюлітна олія.
Так як продукції цієї болгарської торгової марки довіряю - вирішила спробувати і олію.
У складі міститься олія ялівцю та лимон. Я вирішила спробувати на бедрах, так як там повинно бути краще видно ефект від застосування.
Після ванної нанесла масажними рухами, ефект зігрівання відчутний одразу, проте не пече. Я помасажувала проблемні участки хвилин 5 і можу сказати що ефект від використання відчутний одразу а видно вже після тижня застосування.
Звичайно без фізичних навантажень, направлених на проблемні ділянки, ефекту однією олією буде мало. Проте в комплексі ця олія працює на відмінно. Шкіра дійсно стає більш підтягнутою та еластичною.
зручний дозатор
Дозатор зручний та надійний. Ні разу поки не підвозив. Із мінусів досить висока ціна, тому чекаю знижок ;-)
Коментарі (0)