YuliHrytskoff

Дезодорант-ролик Garnier Mineral Deodorant Ультра Захист

Дезодорант-ролик Garnier Mineral Deodorant Ультра Захист

З настанням теплого періоду року одним із найнеобхідніших засобів для особистої гігієни стає дезодорант. Тому, коли я побачила у подарунковому боксі Garnier серед продукції дезодорант, то дуже зраділа, адже такі засоби ніколи не бувають зайвими. Хоч я вже давно знайшла свій ідеальний дезодорант, але експериментувати і пробувати щось новеньке – то для мене святе) Ну а своїми враженнями від дезодоранту Garnier «Ультра Захист» я поділюсь в даному дописі.

Характеризуючи дезодорант Garnier «Ультразахист», в першу чергу хочеться сказати декілька слів про дизайн флакончика. Він ну дуже милий) Компактний, маленький, з легкістю поміститься навіть у найменшу жіночу сумочку (якщо є необхідність взяти дезік із собою), не займаючи при цьому багато місця. До того ж, дезодорант можна зберігати як традиційно – вертикально, так і ставити на кришечку, завдяки чому можна бути впевненим у тому, що засіб використається до останньої краплі (але поки флакон повний, дезодорант краще не тримати у перевернутому положенні, оскільки рідина може злегка підтікати з-під ролика).

Ролик середньої величини, прокручується добре, не заїдає. Рідину подає досить обільно, тому при нанесенні дезодоранту важливо не перестаратись!

Консистенція у дезодоранта рідка, дещо в’язка, як і у всіх кулькових дезодорантів.

Колір – білий.

Запах дуже приємний – квітково-фруктовий, виражений, проте не нав’язливий. Запах парфумів не перебиває і відчувається, тільки якщо наблизити носик дуже близько до місця нанесення дезіка) Проте аромат зберігається на шкірі доволі довго.

Наноситься дезодорант легко, ролик прокручується не заїдаючи, подаючи доволі велику кількість засобу, тому мені достатньо одного намазу дезодоранта для нормального захисту.

Висихає дезодорант стандартно – для ідеально повного висихання йому потрібно близько десяти хвилин, навіть якщо нанести його доволі товстим шаром. Хоча схватуватися починає вже через дві-три хвилини після нанесення. Але до повного висихання дезіка краще не вдягатися, інакше існує ризик залишити плями на одязі.

Після висихання дезодоранта шкіра в місцях його нанесення не стягнута та не пересушена, дихає - відчуття абсолютно комфортні. Немає ні липкості, ні відчуття плівки – взагалі дезодорант поводить себе на шкірі дуже добре – не осипається та не скатується.

Якщо дезодорант добре висох – то плям не залишає ні на темному, ні на світлому одязі.

Алергії, подразнення чи висипу дезодорант у мене не викликав.

При теплій травневій погоді, поки ще немає дуже сильної спеки – дії дезодоранта мені вистачає на цілий день. Від самого ранку і до вечора ніякого неприємного запаху я від себе не відчуваю – тобто в питанні боротьби із запахом поту дезодорант справляється на 100%. А от що стосується сухості, то тут, звичайно, не все так однозначно. В цілому, сухість і комфот зберігаються, але при сильних фізичних навантаженнях незначна вологість під пахвами таки відчувається. Але особисто я вважаю це плюсом, адже це є показником того, що пори працюють та не забиваються дезодорантом, що є дуже шкідливим.

Загалом, дезодорантом Garnier «Ультразахист» я залишилась більш ніж задоволеною, ймовірно, покупку буду повторювати.