YuliHrytskoff

Живильний крем для тіла Garnier Body SuperFood Avocado Oil + Omega 6

Живильний крем для тіла Garnier Body SuperFood Avocado Oil + Omega 6

Серед усіх засобів із подарункового боксу Garnier найбільш бажаним для мене був Живильний крем для тіла Avocado Oil + Omega 6, тож, як тільки коробочка була у мене, я прийнялась за його тестування) І так, він таки однозначно став моїм фаворитом! Тож враженнями про нього я поділюсь у сьогоднішньому своєму дописі)

Крем розфасований у доволі містку баночку (я би навіть сказала – відерко 😁), яке міцно закривається кришечкою, що закручується. Під кришечкою не було ніякої захисної мембрани. На баночці є вся необхідна інформація про засіб від виробника.

З одного боку, таке фасування засобу дуже зручне – легко набирати та використовувати продукт, також можна бути впевненим, що засіб буде використаний до останньої капельки. Але, з іншого боку, мені більш привичні, та й вважаю це більш гігієнічним, флакони із дозаторами.

Однозначно є важливим та радує той момент, що тара від крему підлягає вторинній переробці.

Склад крему справді порадував – практично всі компоненти мають натуральне походження (якщо вірити виробнику), що свідчить про безпеку даного засобу. У складі крему є велика кількість таких корисних для шкіри складових як олія авокадо, соняшникова та соєва олії, масло ши, вітаміни та інші компоненти. Єдиний компонент, який мені не дуже до вподоби – це натрію гідроокис (sodium hydroxide), що являє собою ніщо інше як сильний луг… Логічно, що дана речовина може дуже негативно вплинути на шкіру і було б краще, якби цього компоненту у складі взагалі не було!

Консистенція крему дуже ніжна та легенька, текстура однорідна. Читала в інших відгуках дівчат на даний крем, що його консистенція нагадує баттер, що викликало у мене чимале здивування… Ні, це класичний крем для тіла, в міру густий, абсолютно не плотний і до баттера не має абсолютно ніякого відношення! Мені дуже до вподоби така легенька і повітряна текстура крему, оскільки завдяки цьому він прекрасно підійде для використання в теплий період року, не залишаючи на шкірі зайвої жирності.

Запах у кремчика ну дуууже приємний! Ніжний, легенький, ненав"язливий, з солодкими нотками. Такий аромат дуже універсальний і однозначно сподобається та підійде більшості, навіть дівчатам із дуже чутливим носиком (до яких відношуся і я). Мені аромат крему віддалено нагадує молочні іриски). Ну такий він… смачний!) Аромат відчувається на шкірі ще декілька годин після нанесення крему.

Завдяки легенькій, майже повітряній текстурі, крем дуже легко розприділяється по шкірі, ним легко та приємно робити масаж – він не скатується. Вбирається крем за лічені хвилини – буквально за п’ять хвилин після нанесення вже можна взягатися, а хвилин через 15 – крем взагалі не відчувається, залишається тільки ніжна, добре зволожена шкіра (для мене це просто величезний плюс!)

Крем абсолютно не залишає на шкірі ані жирності, ані липкості, ані плівки.

Після використання крему шкіра гарно зволожена, ніжна, пружна та наче бархатиста на дотик. Проходять відчуття стянутості та дискомфорту, лущення.

Алергії, подразнення чи будь-яких інших неприємних відчуттів не викликає.

Загалом, кремом я дуже задоволена! Він прекрасно доглядає за шкірою, має надзвичайно ніжну текстуру, швидко вбирається, не залишаючи жирності чи липкості, дуже приємний аромат, а ціна, зважаючи на об’єм тари, в яку поміщений крем – дуже доступна!