Корейська маска з вітамінами В12, С і Е🍊 за 36 грн
Вчора був активний сімейний вихідний, цілий день на вулиці в дуже сонячно-вітряну погоду. Як наслідок, вже звечора я мала відчуття обвітреного обличчя, тому нанесла сиворотку та крем. А ось зранку рука потягнулась за тканинною маскою.
Хотілось того відчуття прохолоди та зволоження. Люблю мати вдома невеликий асортимент тканинних масок та під настрій обирати. Сьогодні рука потягнулась до яскравого апельсинчика.
Дизайн упаковки привабливий, насічки гарні, відкрилась без проблем. Сиворотки достатньо, приємний запах апельсину.
Лекало зручне, якраз по розміру обличчя (не люблю коли завелике і лізе на волосся). Після того як розподілила маску на обличчі відчула невелике печіння, скоріш за все через те, що обличчя обвітрене, та за хвилину воно пройшло і відчуття були комфортні. Тримала 15 хв.
Шкіра була зволоження та м’яка. Поки сироватка повністю не всоталась відчувалась невелика липк ість, яка пройшла через 5 хв. Тоді я закрила все денним кремом.
Загалом враження від маски гарні. Іноді тканинні маски залишають плівку, тут такого немає. Подивилась на асортимент масок цього виробника, хочу ще спробувати з центеллою та колагеном.
Коментарі (0)