M O N D ✨️

Блиск, що підкорює. Розкішний відтінок 009 TOPAZ

Об'єм: 5.4ml

Класифікація: мас маркет

Зроблено у: Франція

Особливості блиску для губ від бренду Maybelline New York:

1. - Широка палітра відтінків;
  2. - Ультралегка консистенція;
  3. - Підвищена стійкість;
  4. - Підходить для домашнього та професійного використання;
  5. - Візуально збільшує обсяг губ;
  6. - Мінімізує агресивний вплив зовнішніх факторів;
  7. - Збагачений гіалуроновою кислотою;
  8. - Інтенсивно зволожує епідерміс;
  9. - Ефективно усуває ознаки дегідратації.

Блиск знаходиться у масивній тубі. Я не любитель великих упаковок, але в даному випадку виглядає добре. Величезними літерами вигравірувано "Lifter Gloss". Прозора ємність дозволяє контролювати кількість вмісту. Інформація про товар представлена на наклейці.

Обирала за тестерами у магазині. Однак, по свотчам на руці складно зрозуміти, який результат буде на губах.

Найбільше сподобався відтінок 009 TOPAZ: теплий кремовий відтінок з безліччю ненав'язливих блискіток. Для тих, хто не любить рожеві кольори – просто знахідка.

Нереально крутий кавовий аромат та ніжна, не липка текстура. Є легкий солодкий смак. Пензель величезний і пухнастий. Дуже зручно розподіляє блиск.

Наносити слід в 1 або 2 шари залежно від бажаної інтенсивності відтінку. При цьому другий шар повинен розташовуватися посередині, щоб не було надмірностей по куточках губ. Мені подобається напівпрозорість, тому я використовую в один шар.

Відтінком задоволена на 100%. Блиск комфортно гасає на губах. Ніжне покриття візуально збільшує губи та зволожує їх, приховуючи лущення. Немає почуття плівки або дратівливої липкості. Стійкість середня, як і будь-якого блиску.

Дуже подобається цей блиск, спробую та інші відтінки!