Блиск, що підкорює. Р озкішний відтінок 009 TOPAZ
Блиск для губ Lifter Gloss від Maybelline New York вже отримав безліч позитивних відгуків і я їх поділяю.
Об'єм: 5.4ml
Класифікація: мас маркет
Зроблено у: Франція
Особливості блиску для губ від бренду Maybelline New York:
- - Широка палітра відтінків;
- - Ультралегка консистенція;
- - Підвищена стійкість;
- - Підходить для домашнього та професійного використання;
- - Візуально збільшує обсяг губ;
- - Мінімізує агресивний вплив зовнішніх факторів;
- - Збагачений гіалуроновою кислотою;
- - Інтенсивно зволожує епідерміс;
- - Ефективно усуває ознаки дегідратації.
Блиск знаходиться у масивній тубі. Я не любитель великих упаковок, але в даному випадку виглядає добре. Величезними літерами вигравірувано "Lifter Gloss". Прозора ємність дозволяє контролювати кількість вмісту. Інформація про товар представлена на наклейці.
009 TOPAZ
Обирала за тестерами у магазині. Однак, по свотчам на руці складно зрозуміти, який результат буде на губах.
Найбільше сподобався відтінок 009 TOPAZ: теплий кремовий відтінок з безліччю ненав'язливих блискіток. Для тих, хто не любить рожеві кольори – просто знахідка.
Нереально крутий кавовий аромат та ніжна, не липка текстура. Є легкий солодкий смак. Пензель величезний і пухнастий. Дуже зручно розподіляє блиск.
Наносити слід в 1 або 2 шари залежно від бажаної інтенсивності відтінку. При цьому другий шар повинен розташовуватися посередині, щоб не було надмірностей по куточках губ. Мені подобається напівпрозорість, тому я використовую в один шар.
Відтінком задоволена на 100%. Блиск комфортно гасає на губах. Ніжне покриття візуально збільшує губи та зволожує їх, приховуючи лущення. Немає почуття плівки або дратівливої липкості. Стійкість середня, як і будь-якого блиску.
Дуже подобається цей блиск, спробую та інші відтінки!
Коментарі (0)