Вікторія

Кривавий пілінг від The Ordinary - чи вартий того, щоб придбати?

Кривавий пілінг від The Ordinary - чи вартий того, щоб придбати?

Даний пілінг я придбала як і більшість - коли на нього почався ажіотаж, навіть не розбираючись у складі. На щастя, шкіра в мене не дуже чутлива і суха, тому мені він підійшов. За описом даний продукт допомагає зменшити пігментацію, зморшки та зменшити секрецію себуму.

Кривавий пілінг від The Ordinary - чи вартий того, щоб придбати?

Перше, що кидається в очі - це насичений червоний колір. На запах дуже схожий на вино (і не дивно, враховуючи, що винна кислота є однією зі складових).

При першому використанні треба бути обережноб і змивати, якщо відчуєте сильне печіння, адже концентрація кислот дуже висока. Невелике печіння може бути присутнє в рамках норми. Але для першої спроби рекомендую тримати на обличчі не більше 3-5 хвилин. Використовувати рекомендую лише ввечері і після змивання обов'язково використовувати нічний зволожувальний крем, щоб заспокоїти шкіру і не прокинутись на ранок як помідор.

Після першого використання особливої різниці я не помітила. Але після 2х місяців щотижневого використання (1 раз на тиждень) стали менш помітні пігментні плями та плями, які лишились після висипань. Загалом, і сама кількість висипань значно зменшилась. Тому, як на мене, такий засіб має бути присутній у догляді, якщо ви маєте певні недоліки шкіри у вигляді пігментації.

Вікторія
1
Підписники
0