Вiкторiя

Помада soft matte lip cream від Nyx, відтінок Zurich (SMLC14)

До помад від Nyx, я придивлялась давно, передивилась багато свотч-відео англомовних б'юті-блогерів, і вже ніби популярність їх пройшла, а я тільки зараз вирішила її спробувати, і хочу поділитися своїми враженнями, після тиждня активного тестування🤗

Я є фанатом матових помад, тому вибір пав на лінійку soft matte lip cream, вона вражає кількістю відтінків, реально можна підібрати для будь який смак! Такого різноманіття я ще незустрічала! Обрала, достатньо світлий відтінок Zurich.

УВАГА! Огляд виключно на конкретний відтінок, інші кольори можливо мають відмінності тому узагальнювати не буду!

Консистенція помади кремова, аплікатор невеличкий, має ворсинки, зручний, продукту набирає достатньо, для покриття в один шар. Відтінок, що я обрала лягає добре рівномірно, не полосить. Після нанесення треба дати секунд 15-20 для повного застигання, після цього помада стає акварельно матовою ! Так, зверніться увагу, саме сухою, акварельною, не сатиновою! Може підвищувати ГУБИ, як і всі матові помади акварельного фінішу, тому догляд у вигляді скрабуваннят а нанесення бальзак обов'язковий, інакше підкреслити лущення!

Щодо відтінку Zurich, це повсякденний персиковий теплий нюд! Після застигання стає трішки світлішим! Чудово виглядає як в 1 шар ( ніжно) так і в 2 ( більш насичено). Мені особисто він дуже схожий кольором на помаду від Avon " Матовий ідеал" відтінок Peach Flatters, тільки Nyx світліше!

Не чекайте від помади особливої стійкості, вона і не заявлена, перекус витримає, якщо акуратно їсти, або пити, від жирної їжі почне з'їдатися, але то нормально, вона не super stay! Сходить рівномірно, без грудочок! На кожен день- достатньо!

Купляла за 300 гр, ціна залежить від кольору, більше б і не дала, в реаліях сьогодення, враховуючи, що марка позиціонує себе як "professional" і має величнзну палітру на будь який смак, більш- менш адекватне співвідношення. Раджу спробувати!