Найкращий SPF знайдено!

Найкращий SPF знайдено!

Знайти класний сонцезахист, який не буде вибілювати та жирнити шкіру - це ще той виклик. Також в більшості випадків дійсно хороші спф коштують як крило літака. З-за всіх цих факторів багато людей просто забивають на захист від сонечка. Проте, завжди є вихід, і хороший продукт можна придбати за відносно невисоку ціну.

Beauty of Joseon Relief Sun : Rice + Probiotics (SPF50+ PA++++) зараз на слуху: його рекомендують блогери, косметологи і прості користувачі соцмереж. Я завжди знаходжуся у пошуках хорошого сонцезахисту, який буде підходити моїй комбінованій шкірі, а тому вирішила спробувати, придбавши мініатюрку.

Скажу одразу - мені від дуже сильно сподобався, адже крем швидко поглинається, не лишаючи жирного блиску та білих слідів, лише натуральне сяйво. Ще одним плюсом є те, що під нього можна не наносити зволожуючий крем, адже спф вже дуже гарно зволожує шкіру.

Фактично завжди я ношу макіяж, а тому для мене важливо аби сонцезахист не скочувався. Тут якраз таки проблем не виникло, і це чудово, адже мої попередні спф не досить гарно лягали під тональний.

І найголовніше з усього - цей крем безпечний. Він на сучасних фотостабільних хімічних фільтрах, які не шкодять організму. А це просто найважливіше, що може бути, адже креми на старих фільтрах проникають у вашу кров і можуть змінювати гормональних фон. Тут такого не буде. До того ж, його можна не оновлювати весь день, головне тільки нанести правильно кількість засобу на шкіру.

Об'єму в 10 мл. мені вистачило десь на 2 тижні. За цей період нових висипань не з'явилося, а тому я впевнено буду купляти повнорозмірну версію даного кремчику.

Чи пробували ви сонцезахист від Beauty of Joseon? Якщо так, діліться враженнями)