krislemly

Моя дуже крута бюджетна знахідка☺️

Моя дуже крута бюджетна знахідка☺️
Моя дуже крута бюджетна знахідка☺️

Привіт-привіт!)

Чомусь так склалось, що я переважно пишу дописи про доглядову косметику, хоча декоративну люблю не меньше. Тому сьогодні виправляюсь та хочу розповісти про базу під макіяж від українського бренду Glembee.

Взагалі до таких продуктів та цього бренду я відносилась завжди дуже скептично. Але одного разу п’ючи каву з подружкою, вона дістала з сумочки три флакончика цієї бази, аргументуючи це тим, що вона не завжди буває в наявності в магазині тому взяла прозапас. Це ж наскільки треба любити засіб, щоб нагребти його в такій кількості?

Загалом я вирішила, що мені теж треба.

І я зовсім не пожалкувала. Продукт дійсно дуже крутий. Його я використовую двома способами:

  1. Як базу під макіяж. Вона прекрасно готує шкіру до нанесення тонального засобу, він лягає набагато краще. В мене є шелушинки які під тональним виглядають жахливо. З цією базою такого не буде, вона прекрасно «ховає» всі сухі ділянки шкіри.
  2. Або використовую як самостійний продукт. В ті дні коли особливо немає, що ховати під тональним. База гарненько вирівнює тон обличчя, трішки маскує почервоніння. Шкіра з нею виглядає дуже доглянуто. Плюс до всього вона зволожує не гірше деяких кремів.

Розхід правда зовсім не економний. Я користуюсь приблизно місяць і пів флакончика вже немає. Але за таку ціну то не страшно.